Προϊόντα σε προσφορά

Εκμεταλλευτείτε τις προφορές μας και τις εκπτώσεις για να διαχειριστείτε αποδοτικότερα το budget σας 

Βλέπετε 1–20 απο 236 αποτέλεσματα

Έκπτωση 11%
Έκπτωση 11%

Γοβάκι Βάπτισης με

Υφασμάτινο Γοβάκι με Χειροποίητο Ασορτί Φιόγκο από Δέρμα και Ύφασμα. Κάθε παπουτσάκι BABYWALKER είναι ξεχωριστό και διακρίνεται για την υψηλή του ποιότητα και το ιδιαίτερο easy-chic στυλ. Τα παπουτσάκια BABYWALKER είναι κομψά και φινετσάτα. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας διασφαλίζεται από την δεξιοτεχνία των ανθρώπων που εμπλέκονται σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Όλα τα παιδικά βαπτιστικά παπούτσια  είναι χειροποίητα.

58,00 
Έκπτωση 33%
Έκπτωση 33%

Σετ Βάπτισης Mr

Σετ Βάπτισης Mr Bear. Ο κύριος αρκούδος στολίστηκε με το καπελάκι του και εμείς τον εκτυπώσαμε στον σάκο της βάπτισης, στην τσάντα ώμου που στολίζει την λαμπάδα, στα λαδόπανα και στο τσαντάκι ώμου του λαδοσέτ, για να φτιάξουμε ένα υπέροχο σετ βάπτισης για το δικό σας αγοράκι. Όλοι οι σάκοι είναι από δερματίνη και εκτυπωμένοι. Υπάρχει βέβαια η επιλογή να αλλάξει η εικόνα και να εκτυπωθεί η επιλογή σας, χωρίς επιπλέον χρέωση. Επιλέξτε την πρόσκληση και τις μπομπονιέρες στις αντίστοιχες κατηγορίες για μια μοναδική πρόταση ολοκληρωμένη.

140,00 
Έκπτωση 10%

Δερμάτινο Δετό Δίχρωμο

Δερμάτινο Δετό Δίχρωμο Σνίκερ σε Λευκό Χρώμα. Κάθε παπουτσάκι BABYWALKER είναι ξεχωριστό και διακρίνεται για την υψηλή του ποιότητα και το ιδιαίτερο easy-chic στυλ. Τα παπουτσάκια BABYWALKER είναι κομψά και φινετσάτα. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας διασφαλίζεται από την δεξιοτεχνία των ανθρώπων που εμπλέκονται σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Όλα τα παιδικά βαπτιστικά παπούτσια  είναι χειροποίητα.

52,00 
Έκπτωση 48%
Έκπτωση 48%

Ρούχα Βάπτισης για

Τελευταίο τεμάχιο μόνο σε νούμερο 12-18 μηνών. Φόρεμα μεσάτο με μπούστο από γαλλική δαντέλα, διαφάνεια και δαντέλα στην πλάτη και τούλινη πουά φούστα με βολάν, πέρλες και λεπτομέρειες δαντέλας στο τελείωμα του φορέματος. Το ντεκόρ του φορέματος αποτελείται από χειροποίητα τριαντάφυλλα σε απόχρωση σάπιο μήλο και φτερά. Συνοδεύεται από κλειστή κορδέλα για τα μαλλιά με το ντεκόρ του φορέματος. Σετ 2 τεμαχίων. Σύνθεση: 50% βαμβάκι – 50% μετάξι. Για όλα τα φορέματα της συλλογής μας κατασκευάζεται το αντίστοιχο ζακετάκι με τα υφάσματα και το ντεκόρ του ρούχου με επιπλέον κόστος 62 ευρώ.

119,00 
Έκπτωση 11%

Παπουτσάκια Βάπτισης Αγκαλιάς

Κάθε παπουτσάκι BABYWALKER είναι ξεχωριστό και διακρίνεται για την υψηλή του ποιότητα και το ιδιαίτερο easy-chic στυλ. Τα παπουτσάκια BABYWALKER είναι κομψά και φινετσάτα. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας διασφαλίζεται από την δεξιοτεχνία των ανθρώπων που εμπλέκονται σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια είναι χειροποίητα.

40,00 
Έκπτωση 9%
Έκπτωση 9%

Δερμάτινο Σνίκερ με

 Κάθε παπουτσάκι BABYWALKER είναι ξεχωριστό και διακρίνεται για την υψηλή του ποιότητα και το ιδιαίτερο easy-chic στυλ. Τα παπουτσάκια BABYWALKER είναι κομψά και φινετσάτα. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας διασφαλίζεται από την δεξιοτεχνία των ανθρώπων που εμπλέκονται σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Όλα τα παιδικά βαπτιστικά παπούτσια  είναι χειροποίητα.

67,00 
Έκπτωση 22%
Έκπτωση 22%

Σετ Βάπτισης για

Σετ Βάπτισης για Κορίτσι με Θέμα Ουράνιο Τόξο. Όλα τα έχει αυτό το θέμα μας, με ξύλινα διακοσμητικά που θα στολίσουν το δωμάτιο του μπέμπη. Βαλίτσα τροχήλατη, λαμπάδα και λαδόπανα στολισμένα με τα πιο όμορφα χρώματα.

180,00 
Έκπτωση 11%

Δερμάτινο Μονόχρωμο Σνίκερ

Δερμάτινο Μονόχρωμο Σνίκερ Διπλή Μπαρέτα Χρατς Κάθε παπουτσάκι BABYWALKER είναι ξεχωριστό και διακρίνεται για την υψηλή του ποιότητα και το ιδιαίτερο easy-chic στυλ. Τα παπουτσάκια BABYWALKER είναι κομψά και φινετσάτα. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας διασφαλίζεται από την δεξιοτεχνία των ανθρώπων που εμπλέκονται σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Όλα τα παιδικά βαπτιστικά παπούτσια  είναι χειροποίητα.

50,00 
Έκπτωση 28%

Χριστουγεννιάτικα Προσκλητήρια Βάπτισης

It’s the most wonderful time of the year!! Χριστουγεννιάτικα Προσκλητήρια Βάπτισης Santa Baby.. Mε τα πιο όμορφα στολίδια των Χριστουγέννων για τους μικρούς Santa. Συνοδεύεται από φάκελο στολισμένο με κλαδάκια γκι. Επιλέξτε το όμορφο γούρι που σας προτείνουμε για την μπομπονιέρα της βάπτισης, lolipop σαπούνι, αναμνηστικό δωράκι για τους καλεσμένους σας.

1,15 
Έκπτωση 30%

Προσκλητήρια Βάπτισης Ταυτότητα

Προσκλητήριο Βάπτισης Ταυτότητα για αγόρι “Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ”. Η ταυτότητα είναι εκτυπωμένη και από τις δύο όψεις και πλαστικοποιείται όπως η ταυτότητα των ενηλίκων. Εκτυπώνεται κατά παραγγελία σας γι αυτό υπάρχει δυνατότητα να εκτυπωθεί η φωτογραφία του μπέμπη και τα στοιχεία που θέλετε. Συνοδεύεται από σιέλ φάκελο oπαλίνα 120gr και στίκερ αυτοκόλλητο με την κολυμπήθρα. Σε δεύτερη επιλογή προσφέρεται με κορδέλα και καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας. (Το cartoon στη θέση της φωτογραφίας σε περίπτωση που δεν θέλετε να βάλετε την φωτογραφία του μωρού)

0,70 
Έκπτωση 10%
Έκπτωση 10%

Πέδιλο από Δέρμα

Πέδιλο Χιαστί απο Δέρμα Βακέτα με Τζην Τύπωμα σε Μπεζ Χρώμα. Κάθε παπουτσάκι BABYWALKER είναι ξεχωριστό και διακρίνεται για την υψηλή του ποιότητα και το ιδιαίτερο easy-chic στυλ. Τα παπουτσάκια BABYWALKER είναι κομψά και φινετσάτα. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας διασφαλίζεται από την δεξιοτεχνία των ανθρώπων που εμπλέκονται σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Όλα τα παιδικά βαπτιστικά παπούτσια  είναι χειροποίητα.

56,00 
Έκπτωση 11%
Έκπτωση 11%

Πέδιλο από Δέρμα

Πέδιλο από Δέρμα Βακέτα Suede σε Μπλε Χρώμα Κάθε παπουτσάκι BABYWALKER είναι ξεχωριστό και διακρίνεται για την υψηλή του ποιότητα και το ιδιαίτερο easy-chic στυλ. Τα παπουτσάκια BABYWALKER είναι κομψά και φινετσάτα. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας διασφαλίζεται από την δεξιοτεχνία των ανθρώπων που εμπλέκονται σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Όλα τα παιδικά βαπτιστικά παπούτσια  είναι χειροποίητα.

50,00 
Έκπτωση 25%

Χριστουγεννιάτικο Προσκλητήριο Βάπτισης

It's the most wonderful time of the year!! Χριστουγεννιάτικα Προσκλητήρια Βάπτισης Ουράνιο Τόξο. Με τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα χρώματα του ουράνιου τόξου, σε αυτήν την πρόσκληση. Συνοδεύεται με πράσινο φάκελο στολισμένο με διακοσμητική χρυσή κουδουνάκι. Επιλέξτε την μπομπονιέρα καδράκι-φωτογραφία με glitter.

1,20 
Έκπτωση 10%

Παπουτσάκια Βάπτισης για

Δερμάτινο Δίχρωμο Δετό Brogues σε Λευκό Μπλε Χρώμα. Κάθε παπουτσάκι BABYWALKER είναι ξεχωριστό και διακρίνεται για την υψηλή του ποιότητα και το ιδιαίτερο easy-chic στυλ. Τα παπουτσάκια BABYWALKER είναι κομψά και φινετσάτα. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας διασφαλίζεται από την δεξιοτεχνία των ανθρώπων που εμπλέκονται σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια είναι χειροποίητα.

62,00 
Έκπτωση 7%

Βαπτιστικά Ρούχα για

Βαπτιστικό Σετ για Αγόρι σε λευκές και γαλάζιες αποχρώσεις. Το μπουφάν πλεχτό γκρι με επένδυση ύφασμα και κουκούλα, με λεπτομέρεια τσέπες και δίχρωμες πατιλέτες. Λευκό  πουκάμισο με λεπτομέρεια κουμπί και πατιλέτα στο μανίκι. Παντελόνι σκούρο γκρι λινό Ζώνη στις ίδιες αποχρώσεις. Ξύλινο παπιγιόν με λεπτομέρεια γκρι ύφασμα. Αξεσουάρ κομπολόι. Καπέλο λινό με λεπτομέρεια φάσα στην ίδια απόχρωση με το γιλέκο. Ένα ξεχωριστό σύνολο πολύ προσεγμένο για την πιο όμορφη στιγμή του. Ρούχα με ποιότητα και πολύ στυλ, για να ξεχωρίσει.

158,00 
Έκπτωση 13%

Ολοκληρωμένο Σετ Βάπτισης

Σετ βάπτισης με θέμα το καραβάκι. Η λινή τσάντα με τα υφασμάτινα διακοσμητικά στοιχεία, η λαμπάδα με το μεγάλο υφασμάτινο καράβι, τα λαδόπανα και το λαδοσέτ, συνοδεύουν το βαπτιστικό ρούχο για το αγοράκι σας.

390,00 
Έκπτωση 10%
Έκπτωση 10%

Δετό Μονόχρωμο Sneaker

 Κάθε παπουτσάκι BABYWALKER είναι ξεχωριστό και διακρίνεται για την υψηλή του ποιότητα και το ιδιαίτερο easy-chic στυλ. Τα παπουτσάκια BABYWALKER είναι κομψά και φινετσάτα. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας διασφαλίζεται από την δεξιοτεχνία των ανθρώπων που εμπλέκονται σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Όλα τα παιδικά βαπτιστικά παπούτσια  είναι χειροποίητα.

62,00 
Έκπτωση 11%
Έκπτωση 11%

Bachelorette party t-shirt

Φανελάκι από 100%  βαμβάκι για τέλεια εφαρμογή. Διατίθεται σε όλα τα μεγέθη και χρώματα. Έχουμε συλλέξει τα πιο φανταστικά σχέδια σε μπλουζάκια ή καπελάκια για τον γαμπρό και τη νύφη για μία από τις πλέον αξέχαστες βραδιές της ζωής σας!  

16,00 
Έκπτωση 10%

Δερμάτινο Πέδιλο Διακοσμημένο

Δερμάτινο Πέδιλο Διακοσμημένο με Στρας και Πεταλούδα Κρυστάλλων στη Φτέρνα σε Λευκό Χρώμα. Κάθε παπουτσάκι BABYWALKER είναι ξεχωριστό και διακρίνεται για την υψηλή του ποιότητα και το ιδιαίτερο easy-chic στυλ. Τα παπουτσάκια BABYWALKER είναι κομψά και φινετσάτα. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας διασφαλίζεται από την δεξιοτεχνία των ανθρώπων που εμπλέκονται σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια είναι χειροποίητα.

114,00 
Έκπτωση 11%
Έκπτωση 11%

Γοβακι Μονή Μπαρέτα

Δερμάτινο Γοβακι Μονή Μπαρέτα με Χειροποίητο Διακοσμητικό Κάθε παπουτσάκι BABYWALKER είναι ξεχωριστό και διακρίνεται για την υψηλή του ποιότητα και το ιδιαίτερο easy-chic στυλ. Τα παπουτσάκια BABYWALKER είναι κομψά και φινετσάτα. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας διασφαλίζεται από την δεξιοτεχνία των ανθρώπων που εμπλέκονται σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Όλα τα παιδικά βαπτιστικά παπούτσια  είναι χειροποίητα.

40,00 
Scroll to Top