Μαντήλια

Μπομπονιέρα Γάμου Τούλινη με Διακοσμητική Vintage Μαργαρίτα

Μπομπονιέρα Γάμου Τούλινη με Διακοσμητική Vintage Μαργαρίτα. Εκρού και σοκολά τούλι μπερδεύονται και στολίζονται με την υπέροχη vintage καρφίτσα.

Learn More
k1325
Μπομπονιέρα γάμου Δαντέλα με Τούλι

Ρομαντική Μπομπονιέρα Γάμου με υπέροχη μαλακιά στρόγγυλη δαντέλα με τελείωμα. Η δαντέλα αγκαλιάζει το τούλι οργάτζα και στολίζεται με κορδέλες.

Learn More
k1300
Μπομπονιέρα γάμου Πουγκί με Δαντέλα και Σατέν Κορδέλα

Μπομπονιέρα Γάμου Πουγκί Δαντέλα ντουμπλαρισμένο σε ύφασμα λινό. Το εσωτερικό τούλι είναι οργάτζα. Το πουγκί στολίζεται με σατέν κορδέλα και πέρλα.

Learn More
k1299
Μπομπονιέρα Γάμου Γάζα με Τούλι

Μπομπονιέρα Γάμου Γάζα με Τούλι με Δεντράκι. Η εκρού γάζα αγκαλιάζει το τούλι οργάτζα και στολίζεται με σατέν κορδέλες και διακοσμητικό μεταλλικό δεντράκι της ζωής. Όμορφη, απλή και τυχερή μπομπονιέρα.

Learn More
k1298
Μπομπονιέρα Γάμου Λευκό Τούλι με Δαντέλα

Υπέροχη Μπομπονιέρα Γάμου με δύο τούλια γαλλικά λευκά (45×50), δεμένα με κορδέλα-δαντέλα 4,5cm και διακοσμητικό ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (0,36cm).

Learn More
k1295
Μπομπονιέρα Γάμου Πουγκί με Δαντέλα

Μπομπονιέρα Γάμου Πουγκί με Δαντέλα • Δυνατότητα επιλογής  χρώματος  στις κορδέλες. • Όλες οι μπομπονιέρες έχουν 5 κουφέτα αμυγδάλου. • Η τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και συμπεριλαμβάνει το δέσιμο της μπομπονιέρας, •  Υπάρχει επιλογή να τις παραλάβετε ασυναρμολόγητες (μόνο υλικά). • Το ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.

Learn More
k1311
Μπομπονιέρα Γάμου Λινή με Κλουβάκι

Μπομπονιέρα Γάμου Λινή με Κλουβάκι. Το στρόγγυλο λινό βαμβακερό μαντήλι στολίζεται με σατέν κορδέλα και διακοσμητικό κλουβάκι.

Learn More
k1290
18%OFF
Μπομπονιέρα Γάμου Λευκή Γάζα

Μπομπονιέρα για γάμο λευκό μαντήλι γάζας κολαρισμένη με όμορφο και μοντέρνο δέσιμο. Στολίζεται με λευκό κορδόνι.

Learn More
k1262
Μπομπονιέρες Γάμου Ροζ Κρυσταλλιζέ

Μπομπονιέρα μαντήλι κρυσταλιζέ ροζ οργάτζα εξαιρετικής ποιότητας, δεμένο με μοντέρνο δέσιμο και στολισμένο με ροζ σατέν κορδέλες.

Learn More
k1253
Μπομπονιέρα Γάμου Σοκολά Μαντίλι

Μπομπονιέρα για γάμο μαντήλι οργάτζας με τελείωμα στο ίδιο χρώμα σε σοκολά απόχρωση με εσωτερικό τούλι ύφασμα.

Learn More
k1259
Μπομπονιέρα Γάμου Οργάτζα Δαντέλα

Μπομπονιέρα για γάμο μαντήλι οργάτζας σε σοκολά απόχρωση ντουμπλαρισμένο με εκρού δαντέλα. Η μπομπονιέρα έχει εσωτερικό τούλι ύφασμα και στολίζεται με σατέν κορδέλες.

Learn More
k1258
Μπομπονιέρα Γάμου Μαντήλι Λευκό με Λαχανί Ρίγες

Μπομπονιέρα γάμου σε λευκό-λαχανί αποχρώσεις. Το βουάλ λευκό μαντήλι με δεύτερο λιλά-ριγέ ύφασμα δένεται και σχηματίζει μια όμορφη ρομαντική μπομπονιέρα.

Learn More
k1223
Μπομπονιέρα Γάμου Σατέν Μαντήλι

Μπομπονιέρα γάμου μοναδικό μαντήλι σατέν με πρωτότυπο δέσιμο. Το εσωτερικό τούλι είναι ύφασμα.

Learn More
k1221
Μπομπονιέρα Γάμου Βεραμάν Πουγκί

Μοναδικό μαντήλι οργάτζας με χρυσό τελείωμα, σχηματίζει αυτήν την υπέροχη μπομπονιέρα γάμου με χρυσές λεπτομέρειες στις κορδέλες του.

Learn More
k1095
Μπομπονιέρες Γάμου Διάφορα Χρώματα

Μπομπονιέρες γάμου με μαντήλια οργάτζας και δαντέλας. Τα μαντήλια είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα για να συνοδεύσουν και τον πιο απαιτητικό συνδυασμό. Μπορείτε να επιλέξετε όποιον χρωματισμό επιθυμείτε.

Learn More
k1254
Μπομπονιέρα Γάμου σε Άσπρο Κόκκινο

Μπομπονιέρα Γάμου σε κόκκινες αποχρώσεις. Αποτελείται από ένα μεγάλο λευκό μαντήλι βουάλ ριγέ 45x45cm, και ένα κόκκινο οργάτζας. Δένεται με κορδόνι κόκκινο.

Learn More
k1228
Μπομπονιέρα Γάμου Λευκό Μαντήλι Σαντούκ

Μπομπονιέρα γάμου με λευκό σατέν σαντούκ μαντήλι δεμένο με όμορφο ρομαντικό στυλ και στολισμένο με κορδέλα οργάτζα και λουλούδι υφασμάτινο.

Learn More
k1226
Μπομπονιέρα Γάμου με Καρδιά

Μπομπονιέρα γάμου με μεταλλική καρδιά. Το λευκό μαντήλι βουάλ έχει μπορντώ μεταλλικό τελείωμα και δένεται με δύο αποχρώσεις σατέν κορδέλας.

Learn More
k1225

Showing 1–18 of 55 results