Διακοσμητικά

New New
Μπομπονιέρα Γάμου Χρυσές Καρδιές πάνω σε Λευκή Πέτρα

Μπομπονιέρα Γάμου Χρυσές Καρδιές πάνω σε Λευκή Πέτρα. Οι καρδιές, μία μικρή και μία μεγαλύτερη, είναι ενωμένες και τοποθετημένες πάνω σε πέτρα. Συνοδεύεται από χρυσή κορδελίτσα και τούλι με τα κουφέτα της επιλογής σας.

Συνδυάστε το άψογα με το Προσκλητήριο Γάμου Λευκός Φάκελος με Βουλοκέρι.

Learn More
k1364
New
Μπομπονιέρα Γάμου Bronze Δέντρο της Ζωής σε Λευκή Πέτρα

Μπομπονιέρα Γάμου Bronze Δέντρο της Ζωής σε Λευκή Πέτρα. Το δεντράκι (9×5,5cm) είναι στολισμένο επάνω σε πέτρα,  και συνοδεύεται από το λευκό τούλι με τα κουφέτα.

Συνδυάστε το άψογα με το Προσκλητήριο Γάμου Λευκός Φάκελος και Watercolor.

Learn More
k1367
New
Μπομπονιέρα Γάμου Χρυσό Δέντρο σε Γυαλί

Μπομπονιέρα Γάμου Χρυσό Δέντρο σε Γυαλί. Το δεντράκι (9×5,5cm) είναι τοποθετημένο πάνω σε γυαλί και συνοδεύεται από το λευκό τούλι με τα κουφέτα. Δένεται με χρυσή κορδελίτσα. Μπομπονιέρα υψηλής αισθητικής.

Συνδυάστε το άψογα με το Προσκλητήριο Γάμου Συρτάρι Χρυσοτυπία.

Learn More
k1365
New
Μπομπονιέρα Γάμου Σπίτι – Δέντρο σε Πέτρα

Μπομπονιέρα Γάμου Σπίτι – Δέντρο σε Πέτρα. Το δεντράκι (9×5,5cm) είναι στολισμένο επάνω σε πέτρα, περιλαμβάνει το δέντρο και συνοδεύεται από το λευκό τούλι με τα κουφέτα.

Συνδυάστε το άψογα με το Προσκλητήριο Γάμου Συρτάρι Χρυσοτυπία.

Learn More
k1385
New
Μπομπονιέρα Γάμου Χρυσό Δεντράκι

Εντυπωσιακή Μπομπονιέρα Γάμου Χρυσό Δεντράκι. Το δεντράκι (9×5,5cm) είναι στολισμένο επάνω σε πέτρα και συνοδεύεται από το μαντήλι-γάζα.

Συνδυάστε το άψογα με το προσκλητήριο γάμου με Δέντρο και κραφτ φάκελο.

Learn More
k1384
New
Μπομπονιέρα Γάμου Μπρονζέ Δέντρο

Εντυπωσιακή Μπομπονιέρα Γάμου Μπρονζέ Δέντρο. Το δεντράκι (9×5,5cm) είναι στολισμένο επάνω σε πέτρα και συνοδεύεται από το μαντήλι-δαντέλα με τα κουφέτα.

Συνδυάστε το άψογα με το προσκλητήριο γάμου Κραφτ φάκελος με Χρυσοτυπία.

Learn More
k1366
Μπομπονιέρα Βάπτισης Καραβάκι Μεταλλικό

Μπομπονιέρα Βάπτισης Καραβάκι Μεταλλικό • Υπάρχει δυνατότητα επιλογής στα κορδόνια, και στις κορδέλες. • Η τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και συμπεριλαμβάνει το δέσιμο της μπομπονιέρας και τον Φ.Π.Α. • Επίσης μπορείτε να βρείτε προσκλητήριο, βιβλίο ευχών, σουπλά και χωνάκια για γλυκά στο ίδιο θέμα.  

Learn More
r744
Μπομπονιέρα Βάπτισης Ζώα της Ζούγκλας Σαπουνάκια

Μπομπονιέρα Βάπτισης Ζώα της Ζούγκλας Σαπουνάκια • Υπάρχει δυνατότητα επιλογής στα κορδόνια, και στις κορδέλες. • Η τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και συμπεριλαμβάνει το δέσιμο της μπομπονιέρας και τον Φ.Π.Α. • Επίσης μπορείτε να βρείτε προσκλητήριο, βιβλίο ευχών, σουπλά και χωνάκια για γλυκά στο ίδιο θέμα.  

Learn More
r786
Μπομπονιέρα Βάπτισης Κανδράκι Λάμα

Μπομπονιέρα Βάπτισης Κανδράκι Λάμα • Υπάρχει δυνατότητα επιλογής στα κορδόνια, και στις κορδέλες. • Η τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και συμπεριλαμβάνει το δέσιμο της μπομπονιέρας και τον Φ.Π.Α. • Επίσης μπορείτε να βρείτε προσκλητήριο, βιβλίο ευχών, σουπλά και χωνάκια για γλυκά στο ίδιο θέμα.  

Learn More
r785
Μπομπονιέρα Βάπτισης Μονόκερος Ξύλινος

Μπομπονιέρα Βάπτισης Μονόκερος Ξύλινος • Υπάρχει δυνατότητα επιλογής στα κορδόνια, και στις κορδέλες. • Η τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και συμπεριλαμβάνει το δέσιμο της μπομπονιέρας και τον Φ.Π.Α. • Επίσης μπορείτε να βρείτε προσκλητήριο, βιβλίο ευχών, σουπλά και χωνάκια για γλυκά στο ίδιο θέμα.  

Learn More
r746
Μπομπονιέρα Βάπτισης Vinage Ποδήλατο

Μπομπονιέρα Βάπτισης Vinage Ποδήλατο • Υπάρχει δυνατότητα επιλογής στα κορδόνια, και στις κορδέλες. • Η τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και συμπεριλαμβάνει το δέσιμο της μπομπονιέρας και τον Φ.Π.Α. • Επίσης μπορείτε να βρείτε προσκλητήριο, βιβλίο ευχών, σουπλά και χωνάκια για γλυκά στο ίδιο θέμα.  

Learn More
r745
Μπομπονιέρα Γάμου Χρυσομπρονζέ Στεφανάκι

Εντυπωσιακή Μπομπονιέρα Γάμου Χρυσομπρονζέ Στεφανάκι. Το Στεφανάκι είναι στολισμένο επάνω σε μάρμαρο και συνοδεύεται από το μαντήλι με τα κουφέτα.

Learn More
k1348
Μπομπονιέρα Βάπτισης Ξύλινο Τυμπανάκι Boho σκηνή

Ξύλινη Μπομπονιέρα Βάπτισης τυμπανάκι Boho σκηνή με εκτυπωμένο το θέμα της βάπτισης και στις δυο όψεις. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής στο θέμα εκτύπωσης. Οι μπομπονιέρες βάπτισης περιέχουν 7 κουφέτα σοκολάτας.

 

Learn More
r723
Κρεμαστή Μπομπονιέρα Βάπτισης Αλογάκι

Κρεμαστή Μπομπονιέρα Βάπτισης Αλογάκι. Το καδράκι μπορεί να γίνει και μαγνητάκι και να στολίσει το σπίτι των καλεσμένων σας. Τα 7 σοκολατένια κουφετάκια συνοδεύουν την κρεμαστή μπομπονιέρα ή 5 κρίσπις δημητριακών.

Το ξύλινο διακοσμητικό μπορεί να εκτυπωθεί σε όποιο θέμα επιθυμείτε και να γίνει και σετ βάπτισης ολοκληρωμένο πακέτο με κόστος μόνο 150.00€.

Learn More
r719
Μπομπονιέρα Βάπτισης Συννεφάκι Μαξιλαράκι

Μπομπονιέρα Βάπτισης Συννεφάκι Μαξιλαράκι. Το χαρούμενο συννεφάκι θα στολίσει το συρτάρι των καλεσμένων σας και θα τους θυμίζει την όμορφη βάπτιση του παιδιού σας. Συνοδεύεται από βεραμάν γάζα με 7 κουφέτα σοκολατένια ή 5 κρίσπις δημητριακών.

Το μαξιλαράκι μπορεί να εκτυπωθεί σε όποιο θέμα επιθυμείτε και να γίνει και σετ βάπτισης ολοκληρωμένο πακέτο με κόστος μόνο 150.00€.

Learn More
r717

Showing 1–15 of 160 results