Τούλια

New 27%OFF
Μπομπονιέρα Γάμου Τούλινη με το Ξύλινο Δέντρο της Ζωής

Μπομπονιέρα Γάμου Τούλινη με το Ξύλινο Δέντρο της Ζωής. Το τούλι ύφασμα (45×45) σε εκρού απόχρωση δένεται με μοντέρνο τρόπο και στολίζεται με κορδέλα και ξύλινο διακοσμητικό δέντρο 5cm. Συνδυάστε την με το προσκλητήριο γάμου και εντυπωσιάστε στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας!

Learn More
k1335
Μπομπονιέρα Βάπτισης Μεταλλικό Καραβάκι πάνω σε Πέτρα

Μπομπονιέρα Βάπτισης Μεταλλικό Καραβάκι πάνω σε Πέτρα. Το καραβάκι έιναι διακοσμημένο με πολύχρωμες πέτρες και συνοδεύεται από οργάτζα μπλε navy με κουφέτα κρίσπις ή σπλας γαλάζιο αμυγδάλου.

Learn More
r632
Μπομπονιέρα Βάπτισης Τούλινη με Μεταλλικό Καραβάκι

Οικονομική Μπομπονιέρα Βάπτισης με Τούλι ύφασμα και μεταλλικό καραβάκι. Όμορφη μπομπονιέρα με κουφετάκια κρίσπις και χαρούμενα χρώματα στις σατέν κορδέλες.

Learn More
r628
Μπομπονιέρα και Γλυκό Βάπτισης Γυάλινο Βαζάκι με Μέλι και φιγούρες της Minnie

Μπομπονιέρα και Γλυκό Βάπτισης Γυάλινο Βαζάκι με Μέλι και φιγούρες της Minnie. Mε μέλι δικής μας παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας, η μπομπονιέρα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Συνοδέψτε την με το ασορτί προσκλητήριο βάπτισης.

 

Learn More
r640
Μπομπονιέρα και Γλυκό Βάπτισης Γυάλινο Βαζάκι με Μέλι με φιγούρες του Mickey

Μπομπονιέρα και Γλυκό Βάπτισης Γυάλινο Βαζάκι με Μέλι με φιγούρες του Mickey. Mε μέλι δικής μας παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας, η μπομπονιέρα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Συνοδέψτε την με το ασορτί προσκλητήριο βάπτισης.

 

Learn More
r639
Μπομπονιέρα γάμου Δίχτυ Αράχνη με Τούλι

Μπομπονιέρα Γάμου με μαντήλι δίχτυ αράχνη σε σοκολά απόχρωση. Το εσωτερικό τούλι λιζιόν σε υβουάρ απόχρωση.

Learn More
k1313
Μπομπονιέρα Γάμου Τούλι με Κλαδί Ελιάς

Εντυπωσιακή Μπομπονιέρα Γάμου με διακοσμητικό αντικείμενο ένα μεταλλικό χρυσό κλαδί ελιάς. Το τούλι είναι γαλλικό υβουάρ (45χ50cm) με δέσιμο στο λαιμό σατέν κορδέλα 2,50cm, και διακοσμημένη με το κλαδί ελιάς.

Learn More
k1292
Τούλινη Μπομπονιέρα Γάμου με Δαντέλα

Η αισθητική συναντάται με το κλασσικό και μας δίνουν αυτήν την ρομαντική μπομπονιέρα για γάμο και αρραβώνα. Τούλι γαλλικό με εξαιρετικής ποιότητας δαντέλα ντουμπλαρισμένη, σατέν κορδέλες, πέρλες και αγάπη για τους καλεσμένους σας!

Learn More
k1268
12%OFF
Μπομπονιέρα Γάμου Ύφασμα με Δαντέλα

Μπομπονιέρα Γάμου Δαντέλα. Με εξαιρετικής ποιότητας δαντέλα και με ιδιαίτερο τρόπο φτιάχνεται ο μεγάλος φιόγκος για αυτήν την μπομπονιέρα που θα στολίσει τον γάμο ή τον αρραβώνα σας.

Learn More
k1272
Μπομπονιέρα Γάμου Ύφασμα με Δαντέλα

Μπομπονιέρα Γάμου  και αρραβώνα με δαντέλα διπλή και ύφασμα λινό. Η δαντέλα αγκαλιάζει τα κουφέτα και δένεται με το λινό ύφασμα. Στολίζονται με πέρλα και πλεχτό λουλούδι.

Learn More
k1275
Μπομπονιέρα Γάμου Καρδιά Λινάτσας

Ρομαντική Μπομπονιέρα Γάμου ή Αρραβώνα Καρδιά από μαλακιά λινάτσα-ύφασμα, στολισμένη με πέρλα.

Learn More
k1278
Μπομπονιέρα Γάμου Πουγκάκι Οργάτζας

Μπομπονιέρα Γάμου Πουγκάκι Οργάτζας με Καρφίτσα. Το λευκό απλό πουγκάκι γίνεται εντυπωσιακό με την απόλυτη vintage καρφίτσα.

Learn More
k1281
Κεντημένη Μπομπονιέρα Γάμου

Η απόλυτη αρμονία και αισθητική σε αυτήν την μπομπονιέρα γάμου από υπέροχη μαλακιά δαντέλα που αγκαλιάζει το τούλι. Στολίζεται με διακοσμητικό ύφασμα κεντημένο «LOVE». Δώστε στους καλεσμένους σας ένα υπέροχο ρομαντικό δώρο που θα κάνει εντύπωση.

Learn More
k1286
Τούλινη Μπομπονιέρα Γάμου με Ξύλινο Διακοσμητικό

Οικονομική αλλά όχι απλή η μπομπονιέρα με τούλι ύφασμα (45x50cm) που στολίζεται με ξύλινο διακοσμητικό μήνυμα, ΑΓΑΠΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΤΥΧΗ κλπ… Για έναν τυχερό και ευτυχισμένο γάμο και πολλές ευχές από τους καλεσμένους σας.

Learn More
k1282
Μπομπονιέρα Γάμου Πλεχτό Πουγκί με Δεντράκι Ξύλινο

Μπομπονιέρα Γάμου Πλεχτό Πουγκί με Δεντράκι Ξύλινο. Η απόλυτη αντίθεση με το ροζ μαντήλι οργάτζα που αγκαλιάζεται από το πλεκτό πουγκί. Το δεντράκι της ζωής στολίζει την μπομπονιέρα για να δίνει τις ευχές του για ριζωμένο γάμο.

Learn More
k1287

Showing 1–15 of 58 results