Τούλια

New
Κρεμαστή Μπομπονιέρα Βάπτισης Αλογάκι

Κρεμαστή Μπομπονιέρα Βάπτισης Αλογάκι. Το καδράκι μπορεί να γίνει και μαγνητάκι και να στολίσει το σπίτι των καλεσμένων σας. Τα 7 σοκολατένια κουφετάκια συνοδεύουν την κρεμαστή μπομπονιέρα ή 5 κρίσπις δημητριακών.

Το ξύλινο διακοσμητικό μπορεί να εκτυπωθεί σε όποιο θέμα επιθυμείτε και να γίνει και σετ βάπτισης ολοκληρωμένο πακέτο με κόστος μόνο 150.00€.

Learn More
r719
New
Προσκλητήριο Βάπτισης Πειρατής

Προσκλητήριο Βάπτισης Πειρατής Υπάρχει δυνατότητα επιλογής στις κορδέλες και στα κορδόνια. Επίσης μπορείτε να βρείτε προσκλητήριο, βιβλίο ευχών, σουπλά και χωνάκια για γλυκά στο ίδιο θέμα. Η τιμή αφορά μια ολοκληρωμένη μπομπονιέρα και συμπεριλαμβάνει το δέσιμό της και τον Φ.Π.Α.

Learn More
bx1004
New
Μπομπονιέρα Βάπτισης και Προσκλητήριο Αυτοκίνητο ,

Μπομπονιέρα Βάπτισης και Προσκλητήριο Αυτοκίνητο Υπάρχει δυνατότητα επιλογής στις κορδέλες και στα κορδόνια. Επίσης μπορείτε να βρείτε προσκλητήριο, βιβλίο ευχών, σουπλά και χωνάκια για γλυκά στο ίδιο θέμα. Η τιμή αφορά μια ολοκληρωμένη μπομπονιέρα και συμπεριλαμβάνει το δέσιμό της και τον Φ.Π.Α.

Learn More
r697
New
Μπομπονιέρα Βάπτισης Αυτοκίνητο

Μπομπονιέρα Βάπτισης Αυτοκίνητο Υπάρχει δυνατότητα επιλογής στις κορδέλες και στα κορδόνια. Επίσης μπορείτε να βρείτε προσκλητήριο, βιβλίο ευχών, σουπλά και χωνάκια για γλυκά στο ίδιο θέμα. Η τιμή αφορά μια ολοκληρωμένη μπομπονιέρα και συμπεριλαμβάνει το δέσιμό της και τον Φ.Π.Α.

Learn More
r699
New
Προσκλητήριο Βάπτισης Αυτοκίνητο ,

Προσκλητήριο Βάπτισης Αυτοκίνητο Υπάρχει δυνατότητα επιλογής στις κορδέλες και στα κορδόνια. Επίσης μπορείτε να βρείτε προσκλητήριο, βιβλίο ευχών, σουπλά και χωνάκια για γλυκά στο ίδιο θέμα. Η τιμή αφορά μια ολοκληρωμένη μπομπονιέρα και συμπεριλαμβάνει το δέσιμό της και τον Φ.Π.Α.

Learn More
b1147
New
Μπομπονιέρα Βάπτισης Αυτοκίνητο Σαπουνάκι

Μπομπονιέρα Βάπτισης Αυτοκίνητο Σαπουνάκι Υπάρχει δυνατότητα επιλογής στις κορδέλες και στα κορδόνια. Επίσης μπορείτε να βρείτε προσκλητήριο, βιβλίο ευχών, σουπλά και χωνάκια για γλυκά στο ίδιο θέμα. Η τιμή αφορά μια ολοκληρωμένη μπομπονιέρα και συμπεριλαμβάνει το δέσιμό της και τον Φ.Π.Α.

Learn More
r703
New
Μπομπονιέρα Βάπτισης Ξύλινο Διακοσμητικό Πειρατής

Μπομπονιέρα βάπτισης με ξύλινο διακοσμητικό Πειρατή. Τα κουφέτα είναι δεμένα σε μπλε πουγκί γάζας

Όλες οι μπομπονιέρες βάπτισης περιέχουν 7 κουφέτα σοκολάτας.

Learn More
r705
New
Τούλινη Μπομπονιέρα Γάμου

Μπομπονιέρα Γάμου με δύο τούλια γαλικά, διάστασης 35×40, με δέσιμο λαιμό από κορδέλα λινάτσα-δαντέλα και έξτρα κορδελάκι λινάτσας. Πολύ ιδιαίτερο σχέδιο.

Learn More
k1339
New
Μπομπονιέρα Γάμου Τούλινη με Σατέν Τελείωμα

Δίχρωμη Μπομπονιέρα Γάμου Τούλινη με Σατέν Τελείωμα σε απόχρωση σάπιου μήλου. Στις ίδιες αποχρώσεις και η δίχρωμη κορδέλα σατέν που στολίζει με σχέδιο λαιμό την μπομπονιέρα.

Learn More
k1338
New
Μπομπονιέρα Γάμου Τούλι με Διακοσμητικό Μαργαρίτα

Μοντέρνα Μπομπονιέρα Γάμου με vintage καρφίτσα. Η μαύρη σατέν κορδέλα δίνει στο σχέδιο μοναδικότητα και πρωτοτυπία. Τολμήστε το για έναν αξέχαστο γάμο.

Learn More
k1343
New
Μπομπονιέρα Γάμου με Stras

Οικονομική Μπομπονιέρα Γάμου με δύο τούλια (δύο αποχρώσεις), σατέν κορδέλα και στρας στόλισμα. Ρομαντική και απλή αλλά αξέχαστη!

Learn More
k1334
New
Μπομπονιέρα Γάμου Δαντέλα με Διακοσμητικό Ξύλινο Δέντρο

Μπομπονιέρα με τούλι και δαντέλα, στολισμένη με ξύλινο διακοσμητικό δέντρο της ζωής. Σε δύο αποχρώσεις το τούλι για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Learn More
k1333
New
Μπομπονιέρα Γάμου Πουγκί με Κεντημένα Μονογράμματα

Μπομπονιέρα Γάμου σατέν φάκελος με κεντημένα τα μονογράμματα του ζευγαριού. Στολισμένη με σατέν κορδέλα, δαντέλα και στρας.

Learn More
k1332
New
Μπομπονιέρα Γάμου Πουγκί Δαντέλας

Μπομπονιέρα Γάμου πουγκί βαμβακερό ντουμπλαρισμένο με δαντέλα. Οι κορδέλες σε ασημένιο και μπλε navy δίνουν στο σχέδιο αέρα θαλασσινό.

Learn More
k1331
New
Μπομπονιέρα Γάμου Ροζ Τούλι

Ροζ, λευκό, σάπιο μήλο οι αποχρώσεις της μπομπονιέρας γάμου με το πλεχτό λουλούδι στις ίδιες αποχρώσεις. Vintage και ρομαντικό σχέδιο για έναν μοναδικό γάμο.

Learn More
k1342

Showing 1–15 of 87 results