koumparos

Πώς να γίνετε ο καλύτερος κουμπάρος/α για το ζεύγος

Πολλοί κουμπάροι λένε πως δεν είχαν συνειδητοποιήσει πόσο προνόμιο ήταν να βρεθούν σε αυτή τη θέση μέχρι τη μέρα του πάρτι. Ως κουμπάρος ή κουμπάρα να γνωρίζετε ότι έχετε μία τιμητική θέση στην ημέρα του γάμου και αυτό θα έπρεπε πραγματικά να σημαίνει κάτι για εσάς. Θα μπορούσαν να έχουν επιλέξει οποιονδήποτε από τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς τους για να καλύψει αυτή τη θέση και επέλεξαν εσάς! Γι’αυτό πρέπει να είστε άψογοι!

1. Πάντα ρωτήστε πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Η νύφη ή ο γαμπρός πιθανότατα θα χρειαστούν βοήθεια σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού του γάμου τους. Και ειδικά κατά την ημέρα του γάμου. Δεν ζητούν όλα τα ζευγάρια άμεσα βοήθεια, οπότε φροντίστε συχνά να ρωτάτε αν χρειάζονται οτιδήποτε ή τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε.

2. Σχεδιάστε ένα Bachelorette / Bachelor Πάρτι

Παραδοσιακά, η κουμπάρα και ο κουμπάρος σχεδιάζουν τα bachelorette και bachelor, αντίστοιχα. Εάν είστε έτοιμοι για αυτό το σημαντικό έργο, σχεδιάστε ένα πάρτι που η νύφη και ο γαμπρός θα αγαπήσουν. Εάν θέλετε κάτι μεγάλο, ίσως προγραμματίσετε ένα Σαββατοκύριακο σε μια άλλη πόλη. Εάν θέλετε κάτι πιο δροσερό και χαλαρό, θα μπορούσατε να επιλέξετε μια εκδρομή στην πιο κοντινή παραλία ή πισίνα. Σχεδιάστε το πάρτι σύμφωνα με τα θέλω της νύφης ή του γαμπρού και ζητήστε βοήθεια από φίλους εάν χρειάζεστε κάποια βοήθεια. Με αυτό τον τρόπο η νύφη και ο γαμπρός δεν πρέπει ποτέ να σηκώσουν ούτε ένα δάχτυλο. Θα απολαύσουν απλά το ταξίδι και λίγο χρόνο μακριά από την εργασία και τον προγραμματισμό του γάμου.

koumparos

3. Να γνωρίζετε το πρόγραμμα του γάμου

Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά, πόσο γρήγορα περνά η μέρα του γάμου και πόσα πράγματα έχουν η νύφη και ο γαμπρός στο μυαλό τους. Την ημέρα του γάμου, καλό θα ήταν να μην πρέπει το ζεύγος να ασχοληθεί με το πρόγραμμα. Αυτό που πρέπει να γίνεται είναι να ρωτάει το ζευγάρι και εσείς να απαντάτε! Καλό, λοιπόν, θα ήταν να έχετε απομνημονεύσει πλήρως το χρονοδιάγραμμα. Φαίνεται απλό, αλλά γνωρίζοντας το χρονοδιάγραμμα όπως το πίσω μέρος της παλάμης σας, θα είναι μια τεράστια βοήθεια για το ζευγάρι!

4. Οργανώστε το δωμάτιο ετοιμασίας 

Πριν φτάσει ο φωτογράφος, μαζέψτε άτομα και καθαρίστε τυχόν σκουπίδια, πλαστικά μπουκάλια νερού, βαλίτσες, παπούτσια κ.λπ. από τις περιοχές που θα φωτογραφηθούν. Αυτό δεν εκτιμάται μόνο από τον φωτογράφο, αλλά και από το ζευγάρι που θα λατρέψει τις καθαρότερες φωτογραφίες του!

5. Φροντίστε να είναι όλοι στην ώρα τους

Και πάλι, το χρονοδιάγραμμα της ημέρας του γάμου είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε καλά. Πρέπει να γνωρίζετε πότε θα γίνει το επόμενο βήμα και να βεβαιωθείτε ότι το ζεύγος έχει μαζί του όλα όσα χρειάζεται, όπως το μπουκέτο, τούλι ή οτιδήποτε άλλο σημαντικό. Δεν θέλετε οι φωτογραφίες του ζεύγους να κοπούν επειδή κάποιος καθυστέρησε, γι ‘αυτό κρατήστε τους σε ένα σφιχτό χρονοδιάγραμμα!

6. Προσοχή σε λεπτομέρειες για μαλλιά και μακιγιάζ

Αν και ελπίζουμε ότι ο φωτογράφος της νύφης έχει ένα μάτι για τις λεπτομέρειες, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αδέσποτες τρίχες ή μουντζούρες στο μακιγιάζ της νύφης. Βεβαιωθείτε ότι η νύφη φαίνεται άψογη καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και διορθώστε οτιδήποτε. Θα σας είναι τόσο ευγνώμων!

koumparos

7. Γράψτε μία απίστευτη πρόποση

Για να αφήσετε μια αξέχαστη πρόποση γάμου, περιορίστε την σε λιγότερο από 4 λεπτά και φροντίστε να ενημερώσετε τους καλεσμένους που βρίσκεστε από πριν. Μία πρόποση που λέει μια ιστορία για το ζευγάρι φαίνεται να προκαλεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους καλεσμένους, παρά μια συλλογή από τυχαία ανέκδοτα. Να κάνετε πρόβα πολλές φορές την πρόποσή σας και να έχετε κάποιον που εμπιστεύεστε να σας κάνει τα σχόλιά του. Η τελειοποίηση της πρόποσης όχι μόνο δείχνει ότι νοιάζεστε πραγματικά για το ζευγάρι, αλλά και σας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ομιλία!

8. Ελέγξτε τον χώρο δεξίωσης για τα πράγματα που μπορεί να έχει ξεχάσει πίσω το ζεύγος

Στο τέλος της δεξίωσης, το ζευγάρι θα είναι απασχολημένο χαιρετώντας. Πριν φύγετε, ελέγξτε τον χώρο δεξίωσης για πράγματα που ενδέχεται να έχουν μείνει πίσω. Τηλέφωνα, τσάντες, παπούτσια, μακιγιάζ ή ακόμη και δώρα σίγουρα δεν πρέπει να μείνουν πίσω. Είναι αυτά τα μικρά καθήκοντα που θα σας κάνουν πραγματικά τον πιο κουμπάρο/α!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll to Top