Φάκελοι

New New
Προσκλητήριο Γάμου Lasercut Floral Στεφανάκι ,

Προσκλητήριο Γάμου Lasercut Floral Στεφανάκι. Καφέ-Μπρονζέ κατακόρυφος φάκελος lasercut που κλείνει με όμορφο λουλούδι, περιλαμβάνει τη κάρτα πρόσκλησης με όμορφο γραφικό floral στεφανάκι.

Συνδυάζεται με τη Μπομπονιέρα Γάμου Πουγκί Δαντέλας κι επιβλητικό φιόγκο.

Learn More
g2853-1
New New
Προσκλητήριο Γάμου Κλαδί Ελιάς ,

Εντυπωσιακό Προσκλητήριο Γάμου με μπεζ-γκρι φάκελο στολισμένο με κορδέλες σε χρυσό και πράσινο. Το εσωτερικό του ακόμα πιο εντυπωσιακό με χρυσά γράμματα και κλαδιά ελιάς.

Συνδυάστε το με τη Μπομπονιέρα γάμου με ίδιες κορδέλες.

Learn More
g2861
New New
Προσκλητήριο Γάμου Μπλε – Χρυσό ,

Προσκλητήριο Γάμου Μπλε – Χρυσό, με κατακόρυφο σκούρο μπλε φάκελο που στολίζεται με χρυσή κορδέλα. Περλαμβάνει λευκή κάρτα με χρυσά γράμματα και μπλε γεωμετρικά σχέδια.

Συνδυάστε το με τη Μπομπονιέρα Γάμου Ριγέ Πουγκί και Μπλε Τούλι, για να εντυπωσιάσετε.

Learn More
g2860
New New
Προσκλητήριο Βάπτισης Ξυλάκι Καρπούζι

Προσκλητήριο Βάπτισης Ξυλάκι Καρπούζι. Υπέροχο καλοκαιρινό θέμα που εκτυπώνεται και στις δύο πλευρές του με όμορφα χρώματα. Στολίζεται με κορδελίτσες.

Συνδυάζεται με τη μπομπονιέρα βάπτισης κουτάκι φέτα καρπούζι.

Learn More
bt1162
New New
Προσκλητήριο Γάμου Nude Φάκελος Χρυσοτυπία ,

Προσκλητήριο γάμου μοναδικής αισθητικής και ποιότητας. Ο φάκελος σε nude απόχρωση μεταλιζέ, εκτυπωμένος με χρυσοτυπία, συνοδεύεται από το εσωτερικό επίσης με χρυσοτυπία και συμπληρώνει την τελειότητα της πρόσκλησης.

Εναλλακτικά, για μια οικονομικότερη πρόταση, το εσωτερικό μπορεί να τυπωθεί με απλό μελάνι με ψηφιακή εκτύπωση.

Συνδυάστε το με τη μπομπονιέρα Μπρονζέ Δέντρο πάνω σε Πέτρα και απογειώστε τον γάμο σας!!

Learn More
bin2450
New New
Προσκλητήριο Γάμου Floral Χρυσοτυπία ,

Προσκλητήριο Γάμου με κατακόρυφο φάκελο που στολίζεται με κορδέλα και τα ονόματά σας. Περιλαμβάνει Floral κάρτα με εντυπωσιακή χρυσοτυπία.

Συνδυάστε το με τη μπομπονιέρα κουτάκι σε ίδιο θέμα.

Learn More
bin2448
New New
Προσκλητήριο Γάμου Τρίπτυχο Μπλε Watercolor ,

Μοντέρνο προσκλητήριο γάμου. τρίπτυχος φάκελος με εσωτερική θήκη και ιδιαίτερο μπλε watercolor. Συνοδεύεται από καρτελάκι με τα ονόματα του ζεύγους.

Συνδυάστε το με τις μπομπονιέρες κουτάκια σε αντίστοιχο θέμα.

Learn More
bin2410
New New
Προσκλητήριο Γάμου Floral ,

Ένα υπέροχο Προσκλητήριο Γάμου με κλασσικό φάκελο που γίνεται ρομαντικός με την φλοράλ φόδρα που το συνοδεύει. Ένα υπέροχο εσωτερικό συνδυασμένο με τα όμορφα γραφικά που το πλαισιώνει τα ονόματα του ζευγαριού σε ανάγλυφη μορφή. Πραγματικά ένα υπέροχο προσκλητήριο που θα αποκαλύψει την αισθητική σας!!

Συνδυάστε το με μπομπονιέρες σε μοναδικά σχέδια.

Learn More
bin2402
New New
Προσκλητήριο Γάμου Lasercut Δέντρο ,

Προσκλητήριο Γάμου με την μοναδική τεχνική LaserCut, σε λευκό μεταλιζέ χαρτί που κόβεται σε σχήμα επιβλητικού Δέντρου. Ο απόλυτος έρωτας σε αυτό το σχέδιο, με το δέντρο που ριζώνει. Εσωτερικά περιλαμβάνει κάρτα σε πράσινη απόχρωση. Συνδυάστε το με το ξύλινο βιβλίο ευχών στα ίδια χρώματα για ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Το Laser cut κόβεται κατά παραγγελία σε όποιο χαρτί και χρώμα επιθυμείτε.

Learn More
b21723
New
Προσκλητήριο Γάμου με Βουλοκέρι Χρυσοτυπία ,

Προσκλητήριο Γάμου με Βουλοκέρι Χρυσοτυπία • Διαστάσεις προσκλητηρίου 28,5cm χ 15cm. • Στην τιμή περιλαμβάνεται το προσκλητήριο, ο φάκελος και ο ΦΠΑ. • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η εκτύπωση και η συναρμολόγηση.

Learn More
g2685
New
Προσκλητήριο Γάμου με Βουλοκέρι ,

Προσκλητήριο Γάμου με Βουλοκέρι • Διαστάσεις προσκλητηρίου 24cm χ 17cm. • Στην τιμή περιλαμβάνεται το προσκλητήριο, ο φάκελος και ο ΦΠΑ. • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η εκτύπωση και η συναρμολόγηση.

Learn More
g2684
Προσκλητήριο Βάπτισης Navy – Καραβάκι

Προσκλητήριο Βάπτισης Navy – Καραβάκι Διάσταση φακέλου 14,5χ19,5cm • Υπάρχει δυνατότητα επιλογής στις κορδέλες και στα κορδόνια. • Επίσης μπορείτε να βρείτε προσκλητήριο, βιβλίο ευχών, σουπλά και χωνάκια για γλυκά στο ίδιο θέμα. • Στην τιμή περιλαμβάνεται το προσκλητήριο, ο φάκελος και ο ΦΠΑ. • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η εκτύπωση και η συναρμολόγηση.

Learn More
bt1740
Προσκλητήριο Βάπτισης Λαγός

Προσκλητήριο Βάπτισης Λαγός • Διάσταση φακέλου 14,5χ19,5cm • Υπάρχει δυνατότητα επιλογής στις κορδέλες και στα κορδόνια. • Στην τιμή περιλαμβάνεται το προσκλητήριο, ο φάκελος και ο ΦΠΑ. • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η εκτύπωση και η συναρμολόγηση.

Learn More
bt1738
Προσκλητήριο Γάμου Τρίπτυχος Φάκελος με Θήκη ,

Προσκλητήριο Γάμου Τρίπτυχος Φάκελος με Θήκη • Διαστάσεις προσκλητηρίου 22cm χ 15cm. • Στην τιμή περιλαμβάνεται το προσκλητήριο, ο φάκελος και ο ΦΠΑ. • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η εκτύπωση και η συναρμολόγηση.

Learn More
gt7686
Προσκλητήριο Βάπτισης Μονόκερος

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι με θέμα την Μονόκερο. Ο φάκελος ακουαρέλας με κυματοειδή τελείωμα στολίζεται με ροζ σατέν κορδέλα.

Learn More
b1755