Τι πρέπει να γράφει το προσκλητήριο γάμου σας (part 1/2)

Ένα προσκλητήριο σε έναν γάμο είναι κάπως σαν την εικόνα του προφίλ σας σε ένα dating app. Είναι η πρώτη σας ευκαιρία να κάνετε μια μεγάλη πρώτη εντύπωση. Τα προσκλητήρια είναι μία από τις πρώτες λεπτομέρειες του γάμου που θα δουν οι καλεσμένοι σας. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να καθορίζουν το ύφος του γάμου σας. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικές συμβουλές και λεπτομέρειες που είναι σημαντικές να έχετε κατά νου, καθώς ετοιμάζετε τα προσκλητήριά σας. Κάποιες μπορεί να φαίνονται προφανείς, αλλά πιστέψτε μας, θα εκπλαγείτε με το τι μπορεί κανείς να ξεχάσει να συμπεριλάβει!

Τι πρέπει να τοποθετήσετε στο προσκλητήριό σας 

Τοποθεσία (πόλη, διεύθυνση, σχετικές λεπτομέρειες)

Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, βάλτε το σαν προτεραιότητα. Οι καλεσμένοι σας θα χρειαστεί να κάνουν τις ρυθμίσεις ταξιδιού τους όταν λάβουν το προσκλητήριό σας. Ο καθορισμός της θέσης της πόλης και της διεύθυνσης, θα διευκολύνει τους καλεσμένους σας να φτάσουν ομαλά κι εγκαίρως εκεί.

Ημερομηνία και ώρα έναρξης του γάμου

Αυτό είναι σημαντικό επειδή μπορεί να επηρεάσει όταν οι καλεσμένοι θα χρειαστεί να ταξιδέψουν από άλλη πόλη. Αν ο γάμος σας δεν ξεκινάει μέχρι το απόγευμα, αυτό δίνει στους καλεσμένους που δεν είναι πολύ μακριά τη δυνατότητα να ταξιδέψουν εκείνο το πρωί. Ωστόσο, εάν ο γάμος σας αρχίζει νωρίς το μεσημέρι ή πρωί, οι καλεσμένοι ενδέχεται να θέλουν να ταξιδέψουν τη προηγούμενη νύχτα. Να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένοι, ώστε η οικογένεια και οι φίλοι σας να μπορούν να οργανωθούν αναλόγως.

Ιστοσελίδα γάμου 

Γίνεται όλο και πιο συνηθισμένη τελευταία και ο λόγος είναι δικαιολογημένος! Εκεί οι καλεσμένοι σας θα βρουν ακόμα πιο πολλές πληροφορίες που δεν θα πρέπει, ούτως ή άλλως, να βάλετε στο προσκλητήριό σας. Πληροφορίες, όπως το κατάλυμα και οι λεπτομέρειες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα για το Σαββατοκύριακο, όπως το μέρος καλωσορίσματος ή του brunch, μπορεί να περιγραφεί σε μια τέτοια ιστοσελίδα.

ti-prepei-na-grafei-to-prosklitirio-gamou-sas-part-1-1

Tι πρέπει να βάλετε στον εξωτερικό φάκελο 

Τα ονόματα και τα επώνυμα των καλεσμένων

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν προσκαλείτε μόνο μερικά μέλη μιας οικογένειας στο γάμο σας. Για παράδειγμα, αν έχετε έναν γάμο μόνο για ενήλικες, αντί να θέσετε “δεν επιτρέπονται παιδιά” στην πρόσκληση, να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένοι στο εξωτερικό του φακέλου σχετικά με το ποιος έχει προσκληθεί, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση.

Όνομα του επιπλέον καλεσμένου

Εάν γνωρίζετε το ονοματεπώνυμο του φίλου ή του μέλους της οικογένειάς σας, φροντίστε να το συμπεριλάβετε. Εάν δεν ξέρετε ποιος είναι, ζητήστε από τον καλεσμένο που θα τον συνοδέψει, το όνομά του. Θα σας συστήναμε να ζητήσετε διευκρινίσεις, παρά να δώσεττε ένα προσκλητήριο χωρίς ονοματεπώνυμο. Εάν, παρ’όλα αυτά, δεν έχετε αυτά τα στοιχεία, τότε γράψτε “…και ο συνοδός”.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο part 2/2 του άρθρου μας….

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll to Top