Το προσκλητήριο του γάμου σας

Αν ακολουθήσατε σωστά τα 7 tips μας για την οργάνωση του γάμου σας, τότε είστε έτοιμοι για το έκτο και πολύ σημαντικό. Η ώρα του προσκλητηρίου! Το προσκλητήριο δηλώνει πως επιθυμείτε ο καλεσμένος να παρευρεθεί σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής σας. Επομένως, ο φάκελος, το χαρτί και ο τύπος του προσκλητηρίου είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία στην προετοιμασία ενός γάμου.

Ποιες, λοιπόν, είναι οι επιλογές σας; Τι είδους χαρτί, τι χρώμα κορδέλα, τι χρώμα προσκλητήριο, τι τύπος προσκλητηρίου και γενικά τι τελικά θα πρέπει να αναγράφεται σε ένα άψογο προσκλητήριο γάμου; Εμείς είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε ανάμεσα στη πολλή μεγάλη ποικιλία προσκλητηρίων γάμου, έτσι ώστε να επιλέξετε το ιδανικό για τη μοναδική αυτή ημέρα της ζωής σας!

 

Ο φάκελος του προσκλητηρίου

Τύπος φακέλου

Αρχικά διαλέξτε αν ο φάκελος θα είναι συρταρωτός ή κολλητός (ο κλασσικός φάκελος). Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα μεγέθη (μικρός, μεγάλος), σχήματα (τετράγωνο, ορθογώνιο) και προσανατολισμό κειμένου (οριζόντιο ή κάθετο).

 

Τύπος χαρτιού φακέλου

Οι επιλογές για το χαρτί του φακέλου είναι πολλές. Ανάμεσά τους, το χαρτί τύπου δερματίνη, το χαρτί απομίμησης δέρματος, χαρτί απομίμησης υφάσματος, χαρτί ντουμπλαρισμένο με ύφασμα ή δαντέλα, χαρτί μεταλιζέ, απλό χαρτί ακουαρέλα ή κραφτ (το αγαπημένο σας οικολογικό χαρτί), το ανάγλυφο χαρτί και τέλος η τεχνική cut laser με τα εντυπωσιακά της σχέδια!

 

Εκτύπωση φακέλου

Υπάρχει η δυνατότητα να εκτυπώσετε πάνω στο φάκελο του προσκλητηρίου σας τα ονόματα ή τα μονογράμματα του ζευγαριού, καθώς και οποιοδήποτε άλλο γραφικό. Με απλή εκτύπωση, βαθυτυπία, χρυσοτυπία και πολλούς ακόμα τρόπους, δώστε στο προσκλητήριό σας το προσωπικό σας στυλ!

 

prosklitirio-gamou-g2691-4

Διακόσμηση φακέλου

Εδώ θα βρείτε ό,τι χωράει η φαντασία σας! Κορδέλες (σατέν ή δαντέλας) μπορούν να αγκαλιάζουν όμορφα τον φάκελο. Καρτελάκια με τα ονόματά σας ή το όνομα του καλεσμένου σας μπορούν να προστεθούν. Και κάθε άλλο λογής διακοσμητικό, μπορούμε να σας το παρέχουμε με ευκολία!

 

prosklitirio-gamou-01

Προσκλητήριο χωρίς φάκελο

Ακούγεται περίεργο; Κι, όμως, έχετε και αυτή την επιλογή! Υπάρχουν τα λεγόμενα δίπτυχα και τρίπτυχα προσκλητήρια, καθώς και τα προσκλητήρια τύπου παπύρου ή τα λεγόμενα προσκλητήρια-βιβλιαράκια.

 

prosklisio-gamou-g2200-4Το κεντρικό προσκλητήριο

 

Όσον αφορά το τύπου του χαρτιού, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε απλό ή μεταλιζέ χαρτί. Πάνω στο προσκλητήριο μπορείτε να εκτυπώσετε ένα απλό κείμενο γάμου ή να το εμπλουτίσετε με εκτύπωση διαφόρων γραφικών (λουλούδια, βέρες). Η εκτύπωση του κειμένου και των μονογραμμάτων σας μπορεί να γίνει είτε απλή, είτε με χρυσοτυπία/ασημοτυπία, βαθυτυπία, glitter ή ανάγλυφη.

Δείτε εδώ τα προσκλητήρια γάμου μας!

Σας άρεσαν οι συμβουλές μας; Αν ναι, κάντε Like και στη σελίδα μας στο Facebook!

 

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.