Μπλε

31%OFF
Προσκλητήριο Βάπτισης Βιβλιαράκι Δίφυλλο Mickey

Προσκλητήριο βάπτισης για αγόρι με θέμα Μπέμπης. Δίφυλλο βιβλιαράκι με ρυζόχαρτο στο εξώφυλλο  και οπαλίνα 300gr  στο δεύτερο φύλλο. Στολίζεται με κορδέλες και καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας.

Learn More
b1131
Προσκλητήρια Βάπτισης Βιβλιαράκι Δίφυλλο

UNDER THE SEA. Υπέροχο Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι βιβλιαράκι με χοντρά εξώφυλλα. Το βιβλιαράκι εκτυπώνεται και στις δύο πλευρές του, στολίζεται με κορδέλες και συνοδεύεται με καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας.

Learn More
b16825
Προσκλητήριο Βάπτισης Γοργόνα UNDER THE SEA

Προσκλητήριο Βάπτισης Γοργόνα UNDER THE SEA. Φάκελος μεταλιζέ 120gr, σε βεραμάν απόχρωση με διακοσμητικό στίκερ αυτοκόλλητο. Με χαρούμενα απλά γραφικά και υπέροχα ρομαντικά χρώματα.

 

Learn More
b1129
Μπομπονιέρες Βάπτισης Πουά Κουτί με Μπρελόκ Mickey Mouse

Μπομπονιέρα βάπτισης για αγόρι λευκό πουά κουτί διακοσμημένο με μπρελόκ Mickey’s head, στολισμένο με τρεις κορδέλες  σατέν. Οι μπομπονιέρες βάπτισης περιέχουν 7 κουφέτα σοκολάτας

Learn More
r556
Προσκλητήριο Βάπτισης 3D Πριγκίπισσα – Κάστρο

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι με θέμα Πριγκίπισσα-Κάστρο. Το προσκλητήριο είναι 3D. Το εσωτερικό που εκτυπώνεται είναι οπαλίνα 300gr με κοπτικά που σχηματίζουν το σχέδιο που βλέπετε. Στολίζεται με δύο αποχρώσεις κορδέλας και το καρτελάκι για τους καλεσμένους σας.

Learn More
bf82
Προσκλητήριο Βάπτισης Φάκελος Ονειροπαγίδα

 Προσκλητήριο Βάπτισης Ονειροπαγίδα. Σε γήινες αποχρώσεις ο φάκελος στολισμένος με δίχρωμη κορδέλα και καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας. Το εσωτερικό με χαρούμενες μπόχο αποχρώσεις.

 

Learn More
b1104
Μπομπονιέρες Βάπτισης Mickey Mouse

Μπομπονιέρα βάπτισης για αγόρι σιέλ κουτί διακοσμημένο με μπρελόκ ΜΙΚΥ’ s head, στολισμένο με ριγέ μπλε-λευκή κορδέλα και δύο αποχρώσεις σατέν. Οι μπομπονιέρες βάπτισης περιέχουν 7 κουφέτα σοκολάτας

Learn More
r127
23%OFF
Προσκλητήριο Βάπτισης Μαργαρίτες

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής στο χρώμα του φακέλου και στα γραφικά.

Επίσης μπορείτε να βρείτε Μπομπονιέρες, Βιβλίο Ευχών, Σουπλά  κλπ στο ίδιο θέμα.

Learn More
b963
Προσκλητήριο Βάπτισης Φάκελος Μπέμπα

Προσκλητήριο βάπτισης με θέμα Μωράκι. O φάκελος σε φούξια ακουαρέλα, και κλείνει με αυτοκόλλητο stiker. Το εσωτερικό σε οπαλίνα 300gr με όμορφα γραφικά.

 

Learn More
b224
27%OFF
Προσκλητήρια Βάπτισης Αρκουδάκι

Προσκλητήρια Βάπτισης Αρκουδάκι

Προσκλητήριο βάπτισης για αγόρι με θέμα το αρκουδάκι. Ο φάκελος είναι ακουαρέλα υπόλευκη με παράθυρο που αναδεικνύει το θέμα και στολίζεται με δύο αποχρώσεις κορδέλας και συνοδεύεται με καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας.

 

 

 

Learn More
bf181c
Προσκλητήριο Γάμου Γαλάζιος Φάκελος , ,

Μεταλιζέ χαρτί 300 gr δεμένο με δύο κορδέλες  και καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων.

 

Learn More
g2733
36%OFF
Προσκλητήριο Βάπτισης Δίπτυχο Αρκουδάκι

Προσκλητήριο βάπτισης για αγόρι δίπτυχο με θέμα αρκουδάκι. Το προσκλητήριο είναι εκτυπωμένο και από τις δύο όψεις, στολίζεται με σατέν κορδέλα και συνοδεύεται με καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας.

Learn More
bd36a
31%OFF
Προσκλητήρια Βάπτισης Εισιτήριο Barcelona

Προσκλητήριο βάπτισης για αγόρι με θέμα Barcelona. Ο φάκελος υπόλευκος μακρόστενος ακουαρέλας 120gr, με στίκερ αυτοκόλλητο στο ίδιο θέμα.

 

Learn More
b990
Προσκλητήριο Βάπτισης Γλειφιτζούρια

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι με θέμα γλυφιτζούρια. Ο φάκελος είναι ροζ ακουαρέλα και συνοδεύεται με στίκερ στο ίδιο θέμα.

Learn More
b954
Προσκλητήρια Βάπτισης Τρίπτυχο Φραουλίτσα

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι τρίπτυχο με θέμα Φραουλίτσες. Το τρίπτυχο είναι στολισμένο με σατέν κόκκινη κορδέλα.

Learn More
b955

Showing 1–15 of 83 results