Γκρί

Προσκλητήριο Γάμου Χρυσοτυπία ,

Προσκλητήριο γάμου πολυτελείας μεγάλων διαστάσεων με φάκελο και εσωτερική καρτέλα σe υπόλευκη ακουαρέλα εξαιρετικής ποιότητας. Το δείγμα είναι χρυσοτυπία, μπορεί να γίνει και με απλή εκτύπωση.

Learn More
bin2163
Προσκλητήριο Γάμου Λινό ,

Προσκλητήριο γάμου σε μεταλιζέ χαρτί απομίμησης υφάσματος σε λευκό χρώμα. Στολίζεται με 2.5cm ντουμπλαρισμένη δαντέλα και ένα κορδελάκι σατέν 3mm για το καρτελάκι με το όνομα του καλεσμένου σας.

Learn More
bin2113
Προσκλητήριο Γάμου Δερματίνη Μπρονζέ ,

Προσκλητήριο γάμου με φάκελο δερματίνη μπρονζέ που σχηματίζει παράθυρο και αναδεικνύει τα ονόματα του ζευγαριού. Η εσωτερική καρτέλα είναι σε μεταλιζέ χαρτί. Στολίζεται με 2.5cm σατέν δαντέλα.

 

Learn More
bin2112
Προσκλητήριο Γάμου Εκρού Δερματίνη ,

Προσκλητήριο γάμου τετράγωνο  με φάκελο δερματίνη σε εκρού απόχρωση που σχημτατίζει παράθυρο και αναδεικνύει τα ονόματα του ζευγαριού. Η εσωτερική εσωτερική καρτέλα είναι σε μεταλιζέ χαρτί.Στολίζεται με 2.5cm ντουμπλαρισμένη δαντέλα και ένα κορδελάκι σατέν 3mm για τα ονόματα των καλεσμένων σας.

Learn More
bin2111
Προσκλητήριο Γάμου Δαντέλα ,

Προσκλητήριο Γάμου με φάκελο κλειστό, σε χαρτί ακουαρέλα 300gr σε μπεζ απόχρωση. Στολίζεται με 4cm ντουμπλαρισμένη δαντέλα και ένα κορδελάκι σατέν 7mm.

Learn More
bin2110
Προσκλητήριο Γάμου Εφημερίδα ,

Προσκλητήριο Γάμου Εφημερίδα. Εκτυπώνεται σε χαρτί οπαλίνα 120gr, με φωτογραφίες του ζευγαριού και με δικά του κείμενα. Δεμένο σε πάπυρο με κορδέλα λινάτσα ή σε φάκελο 120gr  με αυτοκόλλητο-στίκερ με τα ονόματα του ζευγαριού είναι ένα μοντέρνο προσκλητήριο που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας.

Learn More
g2748
Προσκλητήριο Γάμου Mr & Mrs ,

Προσκλητήριο γάμου Mr & Mrs. Ο φάκελος κλειστός σε οπαλίνα 300gr στολίζεται με κορδέλα λινάτσα και καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας. Το εσωτερικό στο ίδιο χαρτί με vintage γραφικά ολοκληρώνει το φίνο αποτέλεσμα.

Learn More
g2746
Προσκλητήριο Γάμου Cardpostal με φάκελο ,

Προσκλητήριο γάμου CardPostal με φάκελο σε απόχρωση του πούρου. Το εσωτερικό σε οπαλίνα 300gr είναι εκτυπωμένο και από τις δύο όψεις με vintage γραφικά. Ένα μοντέρνο και πρωτότυπο προσκλητήριο.

Learn More
g2745
Προσκλητήριο Γάμου He asked-She said Yes ,

Προσκλητήριο γάμου με εκτυπωμένο φάκελο Vintage Card Postal. Το εσωτερικό σε οπαλίνα 300gr είναι εκτυπωμένο και στις δύο όψεις με μοντέρνα γραφικά.

Learn More
g2744
Προσκλητήριο Γάμου Cardpostal ,

Προσκλητήριο γάμου Post Card, He asked-She said Yes. Καρτέλα διπλής όψης σε οπαλίνα 300γρ, χωρίς φάκελο, με vintage γραφικά. Υπάρχει η δυνατότητα να εκτυπωθεί η φωτο του ζευγαριού στην μία όψη.

Learn More
g2743
Προσκλητήριο Γάμου Cardpostal ,

Προσκλητήριο γάμου CardPostal Ο Πύργος του Άιφελ. Ο φάκελος σε ριγέ λευκή ακουαρέλα είναι στολισμένος με δύο αποχρώσεις κορδέλας και το καρτελάκι για τους καλεσμένους σας. Το εσωτερικό σε οπαλίνα 300gr με όμοργα vintage γραφικά συμπληρώνουν το παριζιάνικο στυλ.

Learn More
g2742
Προσκλητήριο Γάμου Ανάγλυφος Λευκός Φάκελος ,

Προσκλητήριο γάμου σε λευκές μαγευτικές αποχρώσεις. Ο φάκελος συρτάρι σε λευκή ανάγλυφη δερματίνη αφήνει χώρο για να φανούν τα ονόματα του ζευγαριού. Το εσωτερικό σε μεταλιζέ χαρτί με τα απλά γραφικά δίνει στην πρόσκληση αριστοκρατική αξία.

Learn More
bin2115
Προσκλητήριο Γάμου Ασημί Μεταλιζέ ,

Προσκλητήριο γάμου σε ασημί μεταλιζέ φάκελο με υπέροχο vintage τελείωμα. Είναι στολισμένος με κορδόνι ασημί και καρτελάκι για τα  ονόματα των καλεσμένων. Το εσωτερικό σε μεταλιζέ χαρτί με ασπρόμαυρα γραφικά δίνει στην πρόσκληση γιαλιστερή φινέτσα.

 

Learn More
g2726
Προσκλητήριο Γάμου Μπεζ Λαδί ,

Προσκλητήριο γάμου με μεταλιζέ φάκελο που κλείνει με καρτούλα με τα ονόματα του ζευγαριού. Απλό, όμορφο, λιτό προσκλητήριο.

Learn More
gm247
Προσκλητήριο Γάμου Δίπτυχο Ριγέ ,

Προσκλητήριο γάμου δίπτυχο ριγέ σε οπαλίνα 300 gr  στολισμένο σε σατέν κορδέλα και καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων.

 

Learn More
gd362