Ιβουάρ

Προσκλητήριο Γάμου Card Postal Vintage ,

Προσκλητήριο γάμου με vintage γραφικά Paris tower. Σκούρος μπεζ φάκελος με δαντελωτό τελείωμα, στολίζεται με δύο αποχρώσεις κορδέλας και συνοδεύεται από καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων.Ένα ρομαντικό και όμορφο προσκλητήριο.

 

Learn More
g2738
Προσκλητήριο Γάμου Λοξός Ανάγλυφος Φάκελος , ,

Προσκλητήριο γάμου σε μπεζ και καφέ αποχρώσεις. Ο φάκελος σε ανάγλυφο μπεζ χαρτί 300 gr με λοξό κλείσιμο είναι στολισμένος με γκρο κορδέλα και δαντέλα  και συνοδεύεται από καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων. Το εσωτερικό σε μεταλιζέ χαρτί με όμορφα vintage γραφικά.

 

Learn More
g2716
Προσκλητήριο Γάμου Οικολογικός Φάκελος Floral ,

Προσκλητήριο γάμου με οικολογικό κραφτ φάκελο και στίκερ αυτοκόλλητο floral. Το εσωτερικό σε χαρτί κραφτ επίσης 300gr με λιτό vintage κείμενο.

Learn More
g2702
Προσκλητήριο Γάμου Μπορντώ Κορδέλα ,

Προσκλητήριο Γάμου σε Μπορντώ αποχρώσεις. Ο φάκελος σε υπόλευκο μεταλιζέ χαρτί με τελείωμa σε σχήμα καρδιάς είναι στολισμένος με δύο αποχρώσεις σατέν κορδέλα και συνοδεύεται από το καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας. Το εσωτερικό χαρτί είναι επίσης μεταλλιζέ  με γραφικά σε γκρι και μπορντώ αποχρώσεις.

Learn More
g2708
Προσκλητήριο Γάμου Ιβουάρ Μεταλιζέ φάκελος ,

Προσκλητήριο γάμου σε σομόν και ιβουάρ αποχρώσεις. Ο φάκελος σε μεταλιζέ χαρτί εξαιρετικής ποιότητας με παράθυρο που αναδεικνύει τα ονόματα του ζευγαριού, είναι στολισμένος με σατέν κορδέλα και το καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων. Το εσωτερικό σε μεταλιζέ χαρτί με vintage γραφικά σε σομόν απόχρωση.

 

Learn More
g2689
Προσκλητήριο Γάμου Βιβλιαράκι ,

Προσκλητήριο γάμου τετρασέλιδο βιβλιαράκι. Το βιβλιαράκι είναι σε χαρτί ακουαρέλα 300 gr στολίζεται με κορδέλες και καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων.

Learn More
g2714
Προσκλητήριο Γάμου Ιβουάρ Μεταλιζέ Φάκελος ,

Προσκλητήριο σε ιβουάρ και μπορντώ αποχρώσεις. Ο φάκελος σε ιβουάρ μεταλιζέ χαρτί με παράθυρο που αναδεικνύει τα ονόματα του ζευγεριού είναι στολισμένος με δύο αποχρώσεις κορδέλας και συνοδεύεται από καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων.

Learn More
g2706
Προσκλητήριο Γάμου Χρυσός Φάκελος ,

Προσκλητήριο γάμου σε χρυσομπρονζέ αποχρώσεις. Ο φάκελος χρυσαφί μεταλιζέ δερματίνη με παράθυρο, που αναδεικνύει τα ονόματα του ζευγαριού είναι στολισμένος με  κορδέλα λινάτσα με χρυσό τελείωμα και έξτρα σατέν λεπτή για το καρτελάκι των καλεσμένων σας. Η εσωτερική καρτέλα σε ιβουάρ μεταλιζέ με όμορφα γραφικά δίνει στην πρόσκληση αριστοκρατική φινέτσα.

 

Learn More
g2998
Προσκλητήριο Γάμου Τρίπτυχο Εκκλησάκι ,

Προσκλητήριο γάμου τρίπτυχο Εκκλησάκι. Το τρίπτυχο είναι σε χαρτί υπόλευκη ακουαρέλα στολισμένο με  σατέν κορδέλα στο χρώμα του πούρου. Συνοδεύεται από καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας.

Learn More
g2732
Προσκλητήριο Γάμου Vintage Card Postal , ,

Προσκλητήριο γάμου Card Postal. Ο φάκελος σε σκούρο μπεζ χαρτί ακουαρέλα με δαντελωτό τελείωμα, είναι στολισμένος με φαρδιά δαντέλα και κορδέλα λινάτσα. Η εσωτερική καρτέλα σε οπαλίνα με vintage γραφικά στις ίδιες αποχρώσεις, συμπληρώνουν αυτό το μοντέρνο και ρομαντικό προσκλητήριο.

Learn More
g2728
Προσκλητήρια Γάμου Εκρού – Βελουτέ Φάκελος ,

Προσκλητήριο γάμου σε εκρού παστέλ αποχρώσεις. Ο συρταρωτός φάκελος από καταπληκτική εκρού-βελουτέ δερματίνη, στολίζεται με ντουμπλαρισμένη δαντέλα-λινάτσα και έξτρα σατέν κορδελάκι για ονόματα των καλεσμένων. Το εσωτερικό σε μεταλιζέ χαρτί με όμορφα γραφικά, δίνουν μια απαλή βελουτέ αίσθηση στην πρόσκληση.

 

Learn More
g2695
Προσκλητήρια Γάμου Μπρονζέ Σατινέ Φάκελος ,

Προσκλητήριο γάμου σε μπρονζέ χρυσές αποχρώσεις. Ο συρταρωτός φάκελος σε μπρονζέ  σατινέ δερματίνη με τελείωμα καρδιάς είναι στολισμένος περίτεχνα με δύο αποχρώσεις σατέν κορδέλα και το καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων. Το εσωτερικό σε εκρού μεταλιζέ χαρτί με όμορφα γραφικά και τα μονογράμματα του ζευγραριού.

Learn More
g2696
Προσκλητήρια Γάμου Χρυσός Φάκελος ,

Προσκλητήριο γάμου σε χρυσές αποχρώσεις. Ο φάκελος σε μεταλιζέ χαρτί κλείνοντας αναδεικνύει τα ονόματα του ζευγαριού και στολίζεται με σατέν κορδέλες και καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων.

 

Learn More
g2691
Προσκλητήριο Γάμου Εκτυπωμένος Φάκελος ,

Προσκλητήριο γάμου με εκτυπωμένο μεταλιζέ φάκελο και vintage γραφικά.

Learn More
gm243
Προσκλητήρια Βάπτισης Καρό Φάκελος

Προσκλητήριο βάπτισης με καρό εκτυπωμένο  φάκελο σιέλ-λευκό συνοδεύεται από στίκερ-αυτοκόλλητο στο ίδιο ύφος.  Το εσωτερικό λευκή οπαλίνα 300gr με όμορφα γραφικά και παραστάσεις.

Learn More
b961

Showing 1–15 of 16 results