Καφέ

New
Προσκλητήριο Γάμου Ροζ Φάκελος ,

Προσκλητήριο Γάμου με τετράγωνο φάκελο σε απόχρωση του πούρου. Στολίζεται με σατέν κορδέλα και δαντέλα και έξτρα καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας. Το εσωτερικό σε οπαλίνα 300gr έχει vintage γραφικά με τριαντάφυλλα.

Learn More
g2859
23%OFF
Προσκλητήριο Γάμου Δίπτυχο Το Δέντρο Της Ζωής ,

Μοναδικό και οικονομικό Προσκλητήριο Γάμου Δίπτυχο Το Δέντρο Της Ζωής. Το δίπτυχο σε χαρτί ακουαρέλας εκρού είναι εκτυπωμένο και στις δύο όψεις και είναι στολισμένο με 2,5cm σατέν κορδέλα. Συνδυάστε το με την μπομπονιέρα γάμου με το ξύλινο δεντράκι και θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!

Learn More
g28153
Προσκλητήριο Γάμου Vintage Τριαντάφυλλα ,

Προσκλητήριο Γάμου με τετράγωνο φάκελο σε απόχρωση του πούρου. Στολίζεται με σατέν κορδέλα και δαντέλα και έξτρα καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας. Το εσωτερικό σε οπαλίνα 300gr έχει vintage γραφικά με τριαντάφυλλα.

Learn More
g2739b
Προσκλητήριο Γάμου Οικολογικός Φάκελος ,

Προσκλητήριο γάμου σε γήινες και μπρορντώ αποχρώσεις. Ο φάκελος σε οικολογικό χαρτί είναι στολισμένος με μπεζ δαντέλα και καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας. Το εσωτερικό σε οπαλίνα 300gr με με γραφικά μπρορντώ λουλούδια.

Learn More
g2737
Προσκλητήριο Γάμου Card Postal Vintage ,

Προσκλητήριο γάμου με vintage γραφικά Paris tower. Σκούρος μπεζ φάκελος με δαντελωτό τελείωμα, στολίζεται με δύο αποχρώσεις κορδέλας και συνοδεύεται από καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων.Ένα ρομαντικό και όμορφο προσκλητήριο.

 

Learn More
g2738
Προσκλητήριο Γάμου Τριαντάφυλλα ,

Προσκλητήριο γάμου με οικολογικό κραφτ φάκελο σε vintage θέμα τριαντάφυλλα. Ο φάκελος συνοδεύεται από στίκερ-αυτοκόλλητο στο ίδιο θέμα.

 

Learn More
g2703
Προσκλητήριο Γάμου Δίπτυχο Φιόγκος ,

Προσκλητήριο γάμου δίπτυχο με καφέ-σοκολά φιόγκο. Το δίπτυχο είναι εκτυπωμένο και στις δύο όψεις και είναι στολισμένο με 2,5cm σατέν κορδέλα.

Learn More
gd361
Προσκλητήριο Γάμου Τρίπτυχο Εκκλησάκι ,

Προσκλητήριο γάμου τρίπτυχο Εκκλησάκι. Το τρίπτυχο είναι σε χαρτί υπόλευκη ακουαρέλα στολισμένο με  σατέν κορδέλα στο χρώμα του πούρου. Συνοδεύεται από καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας.

Learn More
g2732
Προσκλητήριο Γάμου Vintage Card Postal , ,

Προσκλητήριο γάμου Card Postal. Ο φάκελος σε σκούρο μπεζ χαρτί ακουαρέλα με δαντελωτό τελείωμα, είναι στολισμένος με φαρδιά δαντέλα και κορδέλα λινάτσα. Η εσωτερική καρτέλα σε οπαλίνα με vintage γραφικά στις ίδιες αποχρώσεις, συμπληρώνουν αυτό το μοντέρνο και ρομαντικό προσκλητήριο.

Learn More
g2728
Προσκλητήριο Γάμου Vintage με Δαντέλα ,

Προσκλητήριο γάμου με vintage γραφικά. Ο φάκελος σε ακουαρέλα στην απόχρωση του πούρου είναι στολισμένος με φαρδιά ντουμπλαρισμένη δαντέλα-λινάτσα και έξτρα σατέν κορδέλα για το καρτελάκι των καλεσμένων σας.

Learn More
g2727
Προσκλητήριο Γάμου Δαντέλα , ,

Προσκλητήριο γάμου σε εκρού αποχρώσεις. Το εσωτερικό με δύο καρτέλες ακουαρέλα και μεταλιζέ παντρεύονται με την δαντέλα και ο φάκελος σε ακουαρέλα με περίτεχνο φιόγκο από δαντέλα και γκρο κορδέλα συνοδεύουν το καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων.

 

Learn More
g2724
Προσκλητήριο Γάμου Οικολογικός Φάκελος , ,

Προσκλητήριο γάμου με εκτυπωμένο οικολογικό φάκελο. Το εσωτερικό σε οπαλίνα 300gr με λιτά γραφικά και κείμενο σε μπορντωκαφέ αποχρώσεις.

Learn More
gm249
Προσκλητήρια Βάπτισης Καρό Φάκελος

Προσκλητήριο βάπτισης με καρό εκτυπωμένο  φάκελο σιέλ-λευκό συνοδεύεται από στίκερ-αυτοκόλλητο στο ίδιο ύφος.  Το εσωτερικό λευκή οπαλίνα 300gr με όμορφα γραφικά και παραστάσεις.

Learn More
b961
Μπομπονιέρα Γάμου Τούλι Ύφασμα

Μπομπονιέρα Γάμου τούλι ύφασμα  στο κλασσικό δέσιμο που όλοι ξέρουμε. Υπέροχη αριστοκρατική μπομπονιέρα που θα στολίσει τον γάμο σας. Εδώ τα τούλια είναι δύο σε ιβουάρ απόχρωση. Η διάσταση είναι  55x60cm. Δεμένη έχει ύψος 35cm.

Learn More
k1045
Μπομπονιέρα Γάμου Χρυσή Οργάτζα

Μπομπονιέρα για γάμο χρυσή οργάτζα εξαιρετικής ποιότητας δεμένο με ιδιαίτερο μοντέρνο τρόπο και στολισμένο με κορδέλα οργάτζας στις ίδιες αποχρώσεις

Learn More
k1028

Showing 1–15 of 20 results