Μωβ

Προσκλητήριο Γάμου Μπορντοκόκκινη Δερματίνη , ,

Προσκλητήριο Γάμου σε μπρορντώ αποχρώσεις. Ο φάκελος συρτάρι σε δερματίνη με υπέροχα νερά είναι στολισμένος με φαρδιά δαντέλα και έξτρα σατέν για το  καρτελάκι των καλεσμένων σας. Το εσωτερικό χαρτί είναι μεταλλιζέ με μπορντώ μοτίφια. Ένα υπέροχο εντυπωσιακό προσκλητήριο.

Learn More
g2736
Προσκλητήριο Γάμου Σομόν Φάκελος Δερματίνης ,

Προσκλητήριο Γάμου σε σομό αποχρώσεις. Ο φάκελος συρτάρι σε  χαρτί τύπου καστόρ δερματίνης είναι στολισμένος με  σατέν κορδέλα και δαντέλα και συνοδεύεται από καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας. Ο φάκελος στο τελείωμά του έχει σχήμα καρδιάς. Το εσωτερικό χαρτί είναι μεταλλιζέ  και υπάρχει δυνατότητα αλλαγή στα γραφικά του.

Learn More
g2697
Προσκλητήριο Γάμου Τρίπτυχο Λεβάντα ,

Προσκλητήριο γάμου με θέμα λεβάντα. Το τρίπτυχο σε μεταλιζέ χαρτί 300 gr είναι στολισμένο με σατέν λιλά κορδέλα και δύο έξτρα σατέν λεπτές για το καρτελάκι των καλεσμένων.

Learn More
g2721
Προσκλητήριο Γάμου Καρδιά ,

Προσκλητήριο γάμου με μεταλιζέ φάκελο που αναδεικνύει το σχέδιο του προσκλητηρίου. Η καρδιά που είναι τυπωμένη στο μεταλιζέ εσωτερικό και οι κορδέλες που στολίζουν τον φάκελο, δίνουν στην πρόσκληση μια ρομαντική πινελιά

Learn More
gf181
Προσκλητήριο Βάπτισης Λιλά Sarra kay

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι σε λιλά αποχρώσεις με θέμα Sara Kay. Ο φάκελος είναι ακουαρέλα και στολίζεται με δύο αποχρώσεις κορδέλας και το καρτελάκι για τους καλεσμένους σας.

Learn More
bm57
Προσκλητήρια Βάπτισης Καρό Φάκελος

Προσκλητήριο βάπτισης με καρό εκτυπωμένο  φάκελο σιέλ-λευκό συνοδεύεται από στίκερ-αυτοκόλλητο στο ίδιο ύφος.  Το εσωτερικό λευκή οπαλίνα 300gr με όμορφα γραφικά και παραστάσεις.

Learn More
b961
Προσκλητήριο Γάμου Χρυσομπρονζέ Φάκελος ,

Προσκλητήριο Γάμου με φάκελο συρτάρι  σε Χρυσομπρονζέ δερματίνη. Ο φάκελος με παράθυρο «φύλλο» αναδεινκνύει τα ονόματα του ζευγαριού, είναι στολισμένος με σατέν κορδέλα 2,5 cm και καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας. Το εσωτερικό χαρτί είναι εκρού μεταλλιζέ με όμορφα γραφικά.

Learn More
g2692
Προσκλητήριο Γάμου Γραφίτης , ,

Προσκλητήριο Γάμου με φάκελο σε μεταλιζέ γραφίτη εξαιρετικής ποιότητας, στολισμένο με σατέν κορδέλα και καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας.
Το εσωτερικό χαρτί είναι μεταλλιζέ  και από τα παράθυρα που σχηματίζονται αναδεικνύει τα ονόματα του ζευγαριού.

Learn More
g2690
Προσκλητήριο Γάμου Λιλά Μεγάλος Φάκελος ,

Προσκλητήριο Γάμου με φάκελο μεταλιζέ σε λιλά απόχρωση. Ο φάκελος είναι στολισμένος με φαρδιά σατέν λιλά κορδέλα που το αγκαλιάζει και έχει καρτελάκι με τα μονογράμματα του ζευγαριού.

Learn More
g2718
Προσκλητήριο Γάμου Λιλά Φάκελος Ακουαρέλα ,

Προσκλητήριο Γάμου με φάκελο γκοφρέ λιλά ακουαρέλα. Το εσωτερικό χαρτί είναι μεταλιζέ με ριγέ λιλά-λευκό εκτύπωση.

Learn More
g20395
Προσκλητήριο Γάμου Ασημένιος Φάκελος ,

Προσκλητήριο Γάμου με φάκελο συρτάρι σε μεταλιζέ χαρτί ασημένιας απόχρωσης. Στολισμένος με σατέν ασημί κορδέλα και έξτρα σατέν λεπτές για το καρτελάκι των καλεσμένων σας. Το εσωτερικό χαρτί είναι επίσης μεταλιζέ με μοναδικά γραφικά.

Learn More
g2209
Προσκλητήριο Βάπτισης Άμαξα Βασίλισσα

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι με θέμα πριγκίπισσα. Ο φάκελος σε λιλά ακουαρέλα είναι στολισμένος με δύο αποχρώσεις κορδέλας και το καρτελάκι για τους καλεσμένους σας.

Learn More
b619
Προσκλητήριο Βάπτισης Βυθός Γοργόνα

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι με θέμα Γοργόνα. Ο φάκελος σε λιλά  ακουαρέλα είναι στολισμένος με δύο αποχρώσεις κορδέλα και το καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας. Το εσωτερικό οπαλίνα 300gr με όμορφα γραφικά και παραστάσεις με την όμορφη γοργονίτσα.

Learn More
b610
Προσκλητήρια Γάμου Μωβ Αποχρώσεις , ,

Προσκλητήριο Γάμου σε Μωβ Αποχρώσεις. Ο φάκελος σε λευκή ακουαρέλα απομίμηση λινού υφάσματος, είναι εκτυπωμένος με μωβ γραφικά.Το εσωτερικό χαρτί είναι το ίδιο με τον φάκελο.

Learn More
g20001
Προσκλητήριο Γάμου Βάπτισης Οικονομικό Τρίπτυχο

Προσκλητήριο Γάμου Βάπτισης Τρίπτυχο σε Λιλά Αποχρώσεις. Το τρίπτυχο στολίζεται με δύο αποχρώσεις σατέν κορδέλα και καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας.

Learn More
g0294

Showing 1–15 of 21 results