Ροζ

Προσκλητήριο Βάπτισης Γοργόνα UNDER THE SEA

Προσκλητήριο Βάπτισης Γοργόνα UNDER THE SEA. Φάκελος μεταλιζέ 120gr, σε βεραμάν απόχρωση με διακοσμητικό στίκερ αυτοκόλλητο. Με χαρούμενα απλά γραφικά και υπέροχα ρομαντικά χρώματα.

 

Learn More
b1129
Προσκλητήριο Γάμου Καρδιά ,

Προσκλητήριο γάμου με μεταλιζέ φάκελο που αναδεικνύει το σχέδιο του προσκλητηρίου. Η καρδιά που είναι τυπωμένη στο μεταλιζέ εσωτερικό και οι κορδέλες που στολίζουν τον φάκελο, δίνουν στην πρόσκληση μια ρομαντική πινελιά

Learn More
gf181
36%OFF
Προσκλητήριο Βάπτισης Δίπτυχο Αρκουδάκι

Προσκλητήριο βάπτισης για αγόρι δίπτυχο με θέμα αρκουδάκι. Το προσκλητήριο είναι εκτυπωμένο και από τις δύο όψεις, στολίζεται με σατέν κορδέλα και συνοδεύεται με καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας.

Learn More
bd36a
31%OFF
Προσκλητήρια Βάπτισης Εισιτήριο Barcelona

Προσκλητήριο βάπτισης για αγόρι με θέμα Barcelona. Ο φάκελος υπόλευκος μακρόστενος ακουαρέλας 120gr, με στίκερ αυτοκόλλητο στο ίδιο θέμα.

 

Learn More
b990
Προσκλητήρια Βάπτισης Τρίπτυχο Φραουλίτσα

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι τρίπτυχο με θέμα Φραουλίτσες. Το τρίπτυχο είναι στολισμένο με σατέν κόκκινη κορδέλα.

Learn More
b955
Προσκλητήρια Βάπτισης Μπλουζάκι με κουμπί

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι μπλουζάκι με κουμπί. Ο φάκελος είναι συρταρωτός εκτυπωμένος πουά ροζ-λευκό και το εσωτερικό με παιχνιδιάρικα όμορφα γραφικά.

Learn More
bf200a
Προσκλητήρια Βάπτισης Νεραϊδούλα

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι με θέμα Νεραϊδούλα. O φάκελος υπόλευκος σε ακουαρέλα χαρτί με παράθυρο που αναδεικνύει την νεράιδα, στολίζεται με δύο αποχρώσεις κορδέλας και καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας.

Learn More
bf181
Προσκλητήρια Βάπτισης Ροζ Νεράιδα

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι δίπτυχο με θέμα μια μικρή Νεράιδα. Το δίπτυχο έχει δύο εκτυπώσεις και είναι στολισμένο με σατέν κορδέλα και το καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας.

Learn More
bd36
Προσκλητήρια Βάπτισης Τρίπτυχο Μπαλαρίνα

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι με θέμα Μπαλαρίνα. Το τρίπτυχο είναι εκτυπωμένο και στις δύο όψεις, σε εκρού χαρτί ακουαρέλας και είναι στολισμένο με σατέν κορδέλα.

Learn More
b985
Προσκλητήρια Βάπτισης Τρίπτυχο Vintage

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι με θέμα Vintage Πεταλούδες. Το τρίπτυχο είναι εκτυπωμένο και στις δύο όψεις, σε εκρού χαρτί ακουαρέλας και είναι στολισμένο με σατέν κορδέλα.

Learn More
b951
22%OFF
Προσκλητήρια Βάπτισης Γιακαδάκι

Προσκλητήρια Βάπτισης Γιακαδάκι

Ο φάκελος είναι τετράγωνος 16cm x 16cm εκτυπωμένος εξωτερικά  σε χαρτί 300gr

Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής στα χρώματα.
Επίσης μπορείτε να βρείτε Μπομπονιέρες, σουπλά και Βιβλία Ευχών στο ίδιο θέμα

Learn More
bf200a
Προσκλητήρια Βάπτισης Ριγέ Φάκελος Φιόγκος

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι φάκελος ακουαρέλα υπόλευκος με εσωτερική εκτύπωση ριγέ ροζ-λευκό. Στο ίδιο ύφος και το εσωτερικό με το μονόγραμμα της μπέμπας. Κλείνοντας ο φάκελος αγκαλιάζεται με ροζ σατέν κορδέλα 2,5cm. Κλασσική Πολυτέλεια!!!

Learn More
bm55a
Προσκλητήριο Βάπτισης Sara Kay

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι με θέμα Sara Kay. Ο φάκελος ροζ ακουαρέλα με παράθυρο που αναδεικνύει το θέμα. Το εσωτερικό οπαλίνα 300gr με όμορφα γραφικά και παραστάσεις. Στολίζεται με δύο αποχρώσεις σατέν κορδέλας.

Learn More
b843
31%OFF
Προσκλητήρια Βάπτισης Εισιτήριο Παοκ Φάκελος

Προσκλητήριο βάπτισης για αγόρι με θέμα Εισιτήριο Παοκ. Ο φάκελος σε υπόλευκη ακουαρέλα 120gr στολίζεται με στίκερ-αυτολόλλητο με τη μπάλα ποδοσφαίρου. Υπάρχει δυνατότητα να διαμορφωθεί και όποια ομάδα επιθυμείτε.

Learn More
b1024
Προσκλητήρια Βάπτισης Καρό Φάκελος

Προσκλητήριο βάπτισης με καρό εκτυπωμένο  φάκελο σιέλ-λευκό συνοδεύεται από στίκερ-αυτοκόλλητο στο ίδιο ύφος.  Το εσωτερικό λευκή οπαλίνα 300gr με όμορφα γραφικά και παραστάσεις.

Learn More
b961

Showing 1–15 of 51 results