Χρυσό

New
Προσκλητήριο Γάμου Ροζ Φάκελος ,

Προσκλητήριο Γάμου με τετράγωνο φάκελο σε απόχρωση του πούρου. Στολίζεται με σατέν κορδέλα και δαντέλα και έξτρα καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας. Το εσωτερικό σε οπαλίνα 300gr έχει vintage γραφικά με τριαντάφυλλα.

Learn More
g2859
23%OFF
Προσκλητήριο Γάμου Δίπτυχο Το Δέντρο Της Ζωής ,

Μοναδικό και οικονομικό Προσκλητήριο Γάμου Δίπτυχο Το Δέντρο Της Ζωής. Το δίπτυχο σε χαρτί ακουαρέλας εκρού είναι εκτυπωμένο και στις δύο όψεις και είναι στολισμένο με 2,5cm σατέν κορδέλα. Συνδυάστε το με την μπομπονιέρα γάμου με το ξύλινο δεντράκι και θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!

Learn More
g28153
Προσκλητήριο Γάμου Vintage Τριαντάφυλλα ,

Προσκλητήριο Γάμου με τετράγωνο φάκελο σε απόχρωση του πούρου. Στολίζεται με σατέν κορδέλα και δαντέλα και έξτρα καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων σας. Το εσωτερικό σε οπαλίνα 300gr έχει vintage γραφικά με τριαντάφυλλα.

Learn More
g2739b
Μπομπονιέρα Γάμου Γυαλιστερό Χρυσό Πουγκί

Μπομπονιέρα γάμου πουγκί από γιαλιστερή σταθερή οργάτζα. Εσωτερικά έχει χρυσό τούλι και δένεται με κορδέλα οργάτζας στις ίδιες αποχρώσεις.

Learn More
k1102
Προσκλητήριο Γάμου Card Postal Vintage ,

Προσκλητήριο γάμου με vintage γραφικά Paris tower. Σκούρος μπεζ φάκελος με δαντελωτό τελείωμα, στολίζεται με δύο αποχρώσεις κορδέλας και συνοδεύεται από καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων.Ένα ρομαντικό και όμορφο προσκλητήριο.

 

Learn More
g2738
Προσκλητήριο Γάμου Λοξός Ανάγλυφος Φάκελος , ,

Προσκλητήριο γάμου σε μπεζ και καφέ αποχρώσεις. Ο φάκελος σε ανάγλυφο μπεζ χαρτί 300 gr με λοξό κλείσιμο είναι στολισμένος με γκρο κορδέλα και δαντέλα  και συνοδεύεται από καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων. Το εσωτερικό σε μεταλιζέ χαρτί με όμορφα vintage γραφικά.

 

Learn More
g2716
Προσκλητήριο Γάμου Οικολογικός Φάκελος Floral ,

Προσκλητήριο γάμου με οικολογικό κραφτ φάκελο και στίκερ αυτοκόλλητο floral. Το εσωτερικό σε χαρτί κραφτ επίσης 300gr με λιτό vintage κείμενο.

Learn More
g2702
Προσκλητήριο Γάμου Ιβουάρ Μεταλιζέ Φάκελος ,

Προσκλητήριο σε ιβουάρ και μπορντώ αποχρώσεις. Ο φάκελος σε ιβουάρ μεταλιζέ χαρτί με παράθυρο που αναδεικνύει τα ονόματα του ζευγεριού είναι στολισμένος με δύο αποχρώσεις κορδέλας και συνοδεύεται από καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων.

Learn More
g2706
Προσκλητήριο Γάμου Χρυσός Φάκελος ,

Προσκλητήριο γάμου σε χρυσομπρονζέ αποχρώσεις. Ο φάκελος χρυσαφί μεταλιζέ δερματίνη με παράθυρο, που αναδεικνύει τα ονόματα του ζευγαριού είναι στολισμένος με  κορδέλα λινάτσα με χρυσό τελείωμα και έξτρα σατέν λεπτή για το καρτελάκι των καλεσμένων σας. Η εσωτερική καρτέλα σε ιβουάρ μεταλιζέ με όμορφα γραφικά δίνει στην πρόσκληση αριστοκρατική φινέτσα.

 

Learn More
g2998
Προσκλητήριο Γάμου Δίπτυχο Φιόγκος ,

Προσκλητήριο γάμου δίπτυχο με καφέ-σοκολά φιόγκο. Το δίπτυχο είναι εκτυπωμένο και στις δύο όψεις και είναι στολισμένο με 2,5cm σατέν κορδέλα.

Learn More
gd361
Προσκλητήριο Γάμου Vintage Card Postal , ,

Προσκλητήριο γάμου Card Postal. Ο φάκελος σε σκούρο μπεζ χαρτί ακουαρέλα με δαντελωτό τελείωμα, είναι στολισμένος με φαρδιά δαντέλα και κορδέλα λινάτσα. Η εσωτερική καρτέλα σε οπαλίνα με vintage γραφικά στις ίδιες αποχρώσεις, συμπληρώνουν αυτό το μοντέρνο και ρομαντικό προσκλητήριο.

Learn More
g2728
Προσκλητήριο Γάμου Vintage με Δαντέλα ,

Προσκλητήριο γάμου με vintage γραφικά. Ο φάκελος σε ακουαρέλα στην απόχρωση του πούρου είναι στολισμένος με φαρδιά ντουμπλαρισμένη δαντέλα-λινάτσα και έξτρα σατέν κορδέλα για το καρτελάκι των καλεσμένων σας.

Learn More
g2727
Προσκλητήριο Γάμου Δαντέλα , ,

Προσκλητήριο γάμου σε εκρού αποχρώσεις. Το εσωτερικό με δύο καρτέλες ακουαρέλα και μεταλιζέ παντρεύονται με την δαντέλα και ο φάκελος σε ακουαρέλα με περίτεχνο φιόγκο από δαντέλα και γκρο κορδέλα συνοδεύουν το καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων.

 

Learn More
g2724
Προσκλητήρια Γάμου Μπρονζέ Σατινέ Φάκελος ,

Προσκλητήριο γάμου σε μπρονζέ χρυσές αποχρώσεις. Ο συρταρωτός φάκελος σε μπρονζέ  σατινέ δερματίνη με τελείωμα καρδιάς είναι στολισμένος περίτεχνα με δύο αποχρώσεις σατέν κορδέλα και το καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων. Το εσωτερικό σε εκρού μεταλιζέ χαρτί με όμορφα γραφικά και τα μονογράμματα του ζευγραριού.

Learn More
g2696
Προσκλητήρια Γάμου Χρυσός Φάκελος ,

Προσκλητήριο γάμου σε χρυσές αποχρώσεις. Ο φάκελος σε μεταλιζέ χαρτί κλείνοντας αναδεικνύει τα ονόματα του ζευγαριού και στολίζεται με σατέν κορδέλες και καρτελάκι για τα ονόματα των καλεσμένων.

 

Learn More
g2691

Showing 1–15 of 17 results