Χαρτί περιτυλίγματος

Πώς να φτιάξετε το πιο εύκολο χαρτί περιτυλίγματος

Τι θα χρειαστείτε για να φτιάξεται το χαρτί περιτυλίγματος

– Βερνίκι νυχιών(ότι πιο φθηνό)

– Λευκό χαρτί

– Ψαλίδι

– Ταινία

– Κορδέλες

– Πλαστικό δοχείο

– Γάντια μια χρήσης

xarti-peritiligmatos-tips-1Οδηγίες:

Πάρτε 2-4 χρώματα βερνίκια νυχιών της επιλογής σας, και την κορδέλα.

Χρησιμοποιήστε ένα πλαστικό δοχείο που να είναι μεγαλύτερο από το χαρτί  που  θέλετε να φτιάξετε και συμπληρώστε με 5cm νερό.

xarti-peritiligmatos-tips-1

Ρίξτε το βερνίκι πάνω στο το νερό, θα καθίσει στην επιφάνεια του νερού. Εδώ είναι όπου έχει σχέση η ποιότητα του βερνικιού, καλύτερο βερνίκι νυχιών βυθίζεται προς τα κάτω, θέλετε βερνίκι που να επιπλέει στην πραγματικότητα στις επιφάνειες.

 

xarti-peritiligmatos-tips-1

xarti-peritiligmatos-tips-1

Χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι από το βερνίκι  για να τραβήξει τα χρώματα γύρω από την επιφάνεια, σπάζοντας τις μεγάλες κηλίδες  του χρώματος και στροβιλίζονται γύρω. Εργαστείτε γρήγορα, για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

xarti-peritiligmatos-tips-5Τοποθετήστε το χαρτί  προς την επιφάνεια του νερού. Μην βυθίζετε, αλλά πιέστε απαλά  με το δάχτυλά σας κατά μήκος του φύλλου χαρτιού.

Αφήστε το να στεγνώσει για μερικές ώρες.

Χαρτί περιτυλίγματοςΤο χαρτί σας είναι έτοιμο για περιτύλιγμα! Χρησιμοποιήστε μία σατέν κορδέλα που να ταιριάζει με τα χρώματα που χρησιμοποιήσατε  για να ταιριάζει με την συσκευασία.

xarti-peritiligmatos-tips-9

xarti-peritiligmatos-tips-8

Χαρτί περιτυλίγματος

 

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.